Αλβανία: Η στιγμή της γέννησης διδύμων 20 λεπτά μετά τον σεισμό

Αλβανία: Η στιγμή της γέννησης διδύμων 20 λεπτά μετά τον σεισμό
Δίδυμα γεννήθηκαν στην Αλβανία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή της γέννησης διδύμων στην Αλβανία, ελάχιστα λεπτά μετά τον φονικό σεισμό με 25 θύματα.

Το Euronews Albania δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα συγκινητικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Μια μέρα μετά τον φονικό σεισμό, ο οποίος στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 25 ανθρώπους, η στιγμή αυτή δημιουργεί αίσθηματα ελπίδας για τους κατοίκους της χώρας.

Σύμφωνα με το Euronews Albania, οι γιατροί στο νοσοκομείο Τιράνων, αρνήθηκαν να φύγουν από το πλευρό των νοσηλευομένων, παρά τις ζημιές που υπέστη το νοσοκομείο, όπως και δεκάδες άλλα κτίρια. Οπως σημειώνει το Euronews, 17 μωρά ήρθαν στον κόσμο τις τελευταίες 24 ώρες. Η γιατρός Anika N. Dokle μοιράστηκε τα χαρμόσυνα νέα για τη γέννηση των διδύμων μετά τον σεισμό στην Αλβανία, γράφοντας «είναι το καλύτερο σύμβολο για τη συνέχεια της ζωής».

Ο Αλβανός σεισμολόγος Ράπο Ορμένι τόνισε ότι ο χθεσινός σεισμός ήταν ο ισχυρότερος που έχει καταγραφεί στην περιοχή του Δυρραχίου από το 1926.

Οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα