Αλβανία: Οδηγός ΙΧ εκτός ελέγχου – Περαστικός μπαίνει από το παράθυρο και τον σταματά

Αλβανία: Οδηγός ΙΧ εκτός ελέγχου – Περαστικός μπαίνει από το παράθυρο και τον σταματά
Print Screen (Youtube)

Θεαματική εισβολή περαστικού σε όχημα που οδηγούσε άνδρας, που βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, σε πλατεία της Αλβανίας. Πλάνα βγαλμένα από ταινία δράσης.

Εικόνες που μοιάζουν βγαλμένες από ταινία δράσης έρχονται από τη γειτονική Αλβανία. Άνδρας, έτρεξε, πήδηξε και μπήκε σε αμάξι που βρισκόταν εν κινήσει, προκειμένου να σταματήσει τον οδηγό να κάνει επικίνδυνες σβούρες εκθέτοντας σε κίνδυνο δεκάδες ανθρώπους.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Αλβανίας και συγκεκριμένα στην πλατεία Σκεντέρμπεη. Πλάνα που κυκλοφορούν, δείχνουν την τρελή πορεία του οχήματος στην πεζοδρομημένη πλατεία, το οποίο όχημα έχει αναπτύξει ταχύτητα και κάνει αλόγιστους κύκλους μαρτυρώντας την απουσία νηφαλιότητας από πλευράς του οδηγού.

Περαστικοί που βρίσκονται στο σημείο, το οποίο μάλιστα αποτελεί και έναν από τους κύριους προορισμούς των κατοίκων της Αλβανίας για εμβολιασμό κατά του κορονοϊού, φαίνεται να προσπαθούν να βάλουν “φρένο” στο αμάξι και στις τρελές διαθέσεις του οδηγού του, αρπάζοντάς τον από την ανοιχτή πόρτα. Το βραβείο αποτελεσματικότητας όμως κέρδισε ένας άνδρας ο οποίος, όπως μαρτυρούν τα πλάνα, ανέπτυξε ταχύτητα, πήδηξε και μπήκε από το παράθυρο του οχήματος.

Όπως ανέφερε αργότερα η αστυνομία, ο 32χρονος οδηγός προηγουμένως είχε πέσει πάνω σε τρία άλλα οχήματα σε διάφορα άλλα σημεία της πόλης. Πιστεύεται ότι οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα