Αμερικανικές εκλογές – Μπάιντεν: “Συνεχίστε να πιστεύετε και θα νικήσουμε”

Αμερικανικές εκλογές – Μπάιντεν: “Συνεχίστε να πιστεύετε και θα νικήσουμε”
Ο Τζο Μπάιντεν στην ομιλία του AP

Από το Γουίλμινγκτον έκανε δηλώσεις ο Τζο Μπάιντεν, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους του. Δήλωσε πως τα αποτελέσματα μπορεί να πάρουν και μέχρι αύριο το βράδυ.

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν για τη νίκη των αμερικανικών εκλογών, που αποτελούν την πιο κρίσιμη αναμέτρηση των τελευταίων δεκαετιών.

Σε δηλώσεις του ο Τζο Μπάιντεν είπε πως τα αποτελέσματα μπορεί να πάρουν και μέχρι αύριο το βράδυ, ενώ ευχαρίστησε όλους όσοι τον ψήφισαν και παρότρυνε τους ψηφοφόρους του να έχουν πίστη και θα νικήσουν.

Συγκεκριμένα, στην ομιλία του από το Γουίλμινγκτον σε drive-in συγκέντρωση οπαδών του, ο Μπάιντεν ανέφερε:

“Το αποτέλεσμα μπορεί να πάει μέχρι αύριο. Είμαι εδώ για να σας πω πως είμαστε σε τροχιά νίκης. Ξέραμε πως θα έπρεπε να είμαστε υπομονετικοί λόγω της επιστολικής ψήφου. Ξέρουμε πως κάθε ψήφος μετράει. Νοιώθουμε καλά για το που βρισκόμαστε. Μας είπαν πως πήραμε την Αριζόνα, αισθανόμαστε καλά για τη Μινεσότα, το Μίσιγκαν, το Γουινσκόνσιν και τη Τζόρτζια. Ο αμερικανικός λαός θα ορίσει τον νικητή, όχι εγώ ή ο Τραμπ. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που βοήθησαν σε αυτή τη δημοκρατική διαδικασία. Ευχαριστώ όλο το έθνος. Συνεχίστε να πιστεύετε και θα νικήσουμε”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα