Ανατριχιαστικό βίντεο: Τους πυροβόλησαν σε 'ζωντανή' μετάδοση

Ανατριχιαστικό βίντεο: Τους πυροβόλησαν σε 'ζωντανή' μετάδοση
© WTKR

Τα θύματα άκουγαν μουσική μέσα σε ένα αυτοκίνητο και έκαναν live streaming όταν δέχτηκαν τα πυρά ενός ενόπλου (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο, που δείχνει τρεις άνδρες να δέχονται τα πυρά ενός ενόπλου, την ώρα που ακούν μουσική μέσα σε ένα αυτοκίνητο σε πόλη των ΗΠΑ.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης, στο Νόρφολκ της Βιρτζίνια. Οι τρεις άνδρες, ηλικίας μεταξύ 27 και 29 ετών, είναι μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, ακούνε μουσική και κάνουν live streaming στο facebook.

Ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί, χάνεται η οπτική επαφή με τα θύματα και κάποιος ακούγεται να καλεί το ασθενοφόρο. Αμέσως μετά, η ανδρική φωνή λέει επανειλημμένως στα θύματα να μείνουν ήρεμα και να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά ενώ τους κρατάει τα χέρια, καθησυχάζοντας τα στη συνέχεια ότι ήρθε το ασθενοφόρο και ότι όλα θα πάνε καλά.

Οι τρεις άνδρες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, με τους δύο εξ αυτών να βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση ενώ το live streaming στο facebook συνεχίζεται για 70 λεπτά, μέχρι να τελειώσει η μπαταρία.

"Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό που μεταδόθηκε ζωντανά στο facebook. Οι αστυνομικοί ερευνούν γ' αυτό", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, ζητώντας από τους πολίτες οποιαδήποτε πληροφορία θα βοηθούσε στη λύση της υπόθεσης.

SHARE:

24Media Network