Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε ο αδερφός του Pino Mango που έσβησε επί σκηνής. Δεν άντεξε την απώλεια

Ανείπωτη τραγωδία: Πέθανε ο αδερφός του Pino Mango που έσβησε επί σκηνής. Δεν άντεξε την απώλεια

Έσβησε στην αγρύπνια για τον χαμό του γνωστού Ιταλού τραγουδιστή Pino Mango, ο μεγαλύτερος αδερφός του (Vid)

Δεν έχει τέλος η τραγωδία στην οικογένεια του διάσημου Ιταλού τραγουδιστή Pino Mango. Μια μέρα μετά τον θάνατό του, άφησε την τελευταία του πνοή και ο αδερφός του!

Ο 60χρονος τραγουδιστής έσβησε πάνω στη σκηνή την ώρα της συναυλίας του στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα της Κάτω Ιταλίας. Ο Mango, που πρόσφατα είχε γιορτάσει τα τριάντα χρόνια των καλλιτεχνικών επιτυχιών του, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια ενός τραγουδιού του και καθισμένος στο πιάνο ζήτησε συγγνώμη από το κοινό του, ενώ σταμάτησε να τραγουδά. Κοντά του έσπευσαν οι μουσικοί και οι τεχνικοί για να διαπιστώσουν ότι η καρδιά του είχε πάψει να χτυπά.

Η τραγωδία όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς σύμφωνα με το Rai News, μια μέρα μετά πέθανε ο μεγαλύτερος αδερφός του, Giovanni Mango. Ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή κατά την διάρκεια της αγρυπνίας του αδερφού του, καθώς η καρδιά του δεν άντεξε τον πόνο από τον χαμό του αδερφού του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ποτέντζα, όπου οι γιατροί έκαναν ο,τι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στην ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο: Ιταλός τραγουδιστής πέθανε από έμφραγμα πάνω στη σκηνή

SHARE: