Ανησυχία με την εικόνα του Γιούνκερ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ανησυχία με την εικόνα του Γιούνκερ στη σύνοδο του ΝΑΤΟ
Υποβασταζόμενος ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ μετά τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ AP

Η εικόνα του υποβοσταζόμενου και με προβλήματα αστάθειας προέδρου της Κομισιόν στη Σύνοδο του NATO στις Βρυξέλλες προκάλεσε προβληματισμό, αλλά και ποικίλα σχόλια.

Το γύρο του διαδικτύου και των διεθνών μέσων ενημέρωσης έκανε η εικόνα του προέδρου της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, να παραπατάει και να ανεβαίνει υποβασταζόμενος στο βάθρο για την αναμνηστική φωτογραφία των ηγετών μετά το πέρας της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.

Στα βίντεο και τις φωτογραφίες, ο πρόεδρος της Κομισιόν φαίνεται να χρειάζεται τη βοήθεια ξένων ηγετών, όπως του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν και του πρωθυπουργού της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, αλλά και ανθρώπων της ασφάλειάς του, τόσο για να ανέβει όσο και για να κατέβει από το βάθρο, μετά την αναμνηστική φωτογραφία.

Προβληματισμός για την εικόνα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ AP

Κάποια στιγμή εμφανίζεται ακόμη και να χαιρετά, με βοήθεια από τους παρευρισκόμενους, την καγκελάριο της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ.

Η εικόνα του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ προκάλεσε ανησυχία και προβληματισμό, ενώ δεν έλειψαν υπαινιγμοί και κακόβουλα σχόλια. Πάντως, κύκλοι της Κομισιόν απαντούν σε αυτά τα τελευταία, ότι ο κ. Γιούνκερ πάσχει από ισχιαλγία που τους προκαλεί συχνά αφόρητους πόνους και δυσκολία στις μετακινήσεις.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα