Απαγωγή στην Κύπρο: Ύποπτα ευρήματα στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη

Απαγωγή στην Κύπρο: Ύποπτα ευρήματα στο διαμέρισμα του φερόμενου ως δράστη
Φωτό αρχείου από την Κύπρο philenew.com

Συνεχίζεται η αυτοψία στο διαμέρισμα του κατηγορούμενου για την απαγωγή των δύο 11χρονων αγοριών. Ο φερόμενος ως δράστης αναμένεται να μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για περαιτέρω ανακρίσεις. Καλά στην υγεία τους οι δύο μαθητές.

Συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές οι έρευνες στο διαμερισμά του φερόμενου απαγωγέα των δύο 11χρονων αγοριών από το σχολείο τους  στη Λάρνακα, παρουσία του συλληφέντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ότι έχουν εντοπιστεί ύποπτα ευρήματα στο σπίτι του κατηγορούμενου.

Αργότερα απόψε αναμένεται να μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας για περαιτέρω ανακρίσεις, ενώ αύριο θα μεταφερθεί  στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης

Υπενθυμίζεται ότι αστυνομικές αρχές εντόπισαν τον άνθρωπο που φέρεται να απήγαγε τους μαθητές σε διαμέρισμα πολυκατοικίας σε απόσταση περίπου ενός χλμ από το σχολείο των αγοριών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος παρουσιάστηκε ως δάσκαλος γεωγραφίας, και ξεγέλασε τα παιδιά να τον ακολουθήσουν.

Επισημαίνεται ακόμη ότι άνθρωπος που ειδοποίησε τους αστυνομικούς και τους καθοδήγησε για τον εντοπισμό του φερόμενου δράστη ανέφερε ότι είχε δει τον κατηγορούμενο να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του λίγες ημέρες πριν την απαγωγή. Το συγκεκριμένο όχημα ταιριάζει με τις περιγραφές που είχαν δοθεί στην Αστυνομία από μάρτυρες κατά την αρπαγή των παιδιών.

Σύμφωνα με τον άνθρωπο αυτό, μόλις  οι δύο αστυνομικοί έφθασαν στην πολυκατοικία που υπέδειξε και εισήλθαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν τον φερόμενο δράστη με τα δύο παιδιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος δεν έφερε αντίδραση στη διενέργεια έρευνας στο διαμέρισμά του, συνεργάστηκε αμέσως με τους αστυνομικούς ενώ ανέφερε ότι χορήγησε ηρεμιστικές ουσίες στα παιδιά. Σημειώνεται ακόμη ότι εντοπίστηκαν υπνωτικά χάπια στο διαμέρισμά του.

Εξερχόμενα του διαμερίσματος τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα και αφυδατωμένα. Τα δυο αγόρια έφυγαν μαζί με τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με τον κατηγορούμενο, ο οποίος φέρεται να καθόταν απαθής στον καναπέ και να μην αντιδρά.

Καλά στη υγεία τους τα δύο παιδιά

Το κυπριακό υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ολοκληρώθηκαν απόψε από επταμελή πολυθεματική ομάδα ειδικών γιατρών όλες οι ενδεδειγμένες κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις στα δύο 11χρονα αγόρια.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα