Απάντηση Σαλβίνι σε Ρίτσαρντ Γκιρ: Πάρε τους μετανάστες στο Χόλιγουντ

Απάντηση Σαλβίνι σε Ρίτσαρντ Γκιρ: Πάρε τους μετανάστες στο Χόλιγουντ
Ο Ματέο Σαλβίνι σε συνέντευξη Τύπου στη Ρώμη AP

"Ευχαριστούμε τον γενναιόδωρο εκατομμυριούχο που εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των μεταναστών του Open Arms" δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών απαντώντας στον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό.

Την έντονη αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών της Ιταλίας και ηγέτη της ακροδεξιάς Λέγκα Ματέο Σαλβίνι προκάλεσε η κίνηση του διάσημου ηθοποιού Ρίτσαρντ Γκιρ να ζητήσει από την ιταλική κυβέρνηση να πάψει να “μην δαιμονοποιεί ανθρώπους” και να βοηθήσει τους μετανάστες που βρίσκονται στο πλοίο Open Arms.

Να σημειωθεί ότι στο πλοίο έχει απαγορευτεί να δέσει σε ιταλικό λιμάνι και πλέει στη Μεσόγειο. Ο Ρίτσαρντ Γκιρ συνέκρινε την πολιτική κατάσταση στην Ιταλία όσον αφορά στους μετανάστες, με την κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ υπό την κυβέρνηση Τραμπ.

“Ευχαριστούμε τον γενναιόδωρο εκατομμυριούχο που εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη των μεταναστών του Open Arms. Μπορεί να τους πάρει όλους στο Χόλιγουντ με το ιδιωτικό του αεροσκάφος και να τους κρατήσει στις βίλες του. Σε ευχαριστούμε Ρίτσαρντ” ήταν το σχόλιο του Σαλβίνι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα