Από τσίμπημα αράχνης πέθανε ο Jimmy, το άλογο των 5.000.000 δολαρίων

Από τσίμπημα αράχνης πέθανε ο Jimmy, το άλογο των 5.000.000 δολαρίων

Ποια είναι η τελευταία "σελίδα" στο δράμα που εκτυλίσσεται με τη χρεοκοπία ομογενούς στην Αυστραλία

Ένας ομογενής επιχειρηματίας πρόσφερε το εντυπωσιακό ποσόν των πέντε εκατομμυρίων δολαρίων για να αγοράσει ένα άλογο, τον ετεροθαλή αδελφό του περίφημου ιπποδρομιακού αλόγου Blac Caviar που έχει κερδίσει πολυάριθμες κούρσες και τεράστια ποσά!

Το άλογο αυτό, ο Jimmy, έχασε την μάχη, μετά από τσίμπημα αράχνης.

Και όχι μόνο χάθηκε το άλογο αλλά χάθηκαν και τα πέντε εκατομμύρια δολάρια που κατέβαλαν για την αγορά του, επενδυτές στην εταιρία BC3 του κ. Βλάχου.

Τώρα οι επενδυτές διεκδικούν το μερίδιο τους από το ποσό που θα καταβάλει η ασφάλεια για την απώλεια του αλόγου.

Η απώλεια του αλόγου είναι η τελευταία πλοκή στο δράμα που εξελίσσεται με την χρεοκοπία του κ. Βλάχου.

Εκτιμάται πως πάνω από χίλιοι παίκτες ιπποδρόμου έχασαν «γενναία» ποσά που είχαν στοιχηματίσει, με το συνολικό ποσό να ανέρχεται στα 500 εκ. δολάρια. Την υπόθεση εξετάζει το δικαστήριο, στην οποία κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο ομογενής Βασίλης Βλάχος.

Μερικά, δε, από τα «θύματα» είναι αστυνομικοί. Κάποιος από τους αστυνομικούς υποστηρίζει πως έχασε τουλάχιστον μισό εκατομμύριο δολάρια.

Ο κ. Βλάχος είχε δημιουργήσει μια λέσχη που στοιχημάτιζε σε ιπποδρομιακές κούρσες. Ισχυριζόταν ότι μελετούσε διεξοδικά κάθε κούρσα και τα στοιχήματα «είχαν απόδοση». Τον εμπιστεύτηκαν πολυάριθμα άτομα και παίχθηκαν δεκάδες εκατομμύρια δολάρια που τώρα χάθηκαν…

Για την ώρα, οι Αρχές «πάγωσαν» τα περιουσιακά του στοιχεία, ύψους 29 εκατομμυρίων δολαρίων, και του απαγόρευσαν την έξοδο από τη χώρα.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network