Αποκήρυξε το Ισλάμ, μπήκε στο πορνό και σώθηκε από διεθνή ομάδα δράσης

Ερωτική βιομηχανία
Ερωτική βιομηχανία 123RF/PARILOV EVGENIY

Μια 25χρονη από το Αφγανιστάν άφησε τη χώρα και τον φανατικό Ισλαμισμό, άνοιξε εταιρεία ερωτικού περιεχομένου με τον σύζυγό της στη Σλοβακία και σώθηκε τελευταία στιγμή από συγγενείς της που ταξίδευαν στην Ευρώπη για να την απαγάγουν.

H βρετανική αστυνομία συνέλαβε τον 54χρονο Mohammed G. Patman και τον 49χρονο Darya Khan Safi, και οι δύο από το Αφγανιστάν που σκόπευαν να δολοφονήσουν την 25χρονη συγγενή τους στη Σλοβακία.

Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή σε συνεργασία με τις αρχές της Σλοβακίας.

ADVERTISING

Οι δυο τους συνελήφθησαν στις οικίες τους σε Λονδίνο και Κόβεντρι. Η βρετανική αστυνομία άρχισε να διερευνά την υπόθεση τον περασμένο Οκτώβρη όταν οι σλοβακικές αρχές είχαν ενημερωθεί για πιθανή απαγωγή και δολοφονία μετά από καταγγελία.

Η αστυνομία παρακολούθησε τους δύο σε πολλαπλά ταξίδια τους σε Αυστρία και Σλοβακία όπου αυτόπτες μάρτυρες είχαν εντοπίσει τους υπόπτους. Η κοπέλα ζούσε στην Αυστρία και εργαζόταν στη Σλοβακία σε εταιρεία παραγωγής πορνογραφικού περιεχομένου που είχε ιδρύσει μαζί με τον σύζυγό της.

Το πλάνο δολοφονίας της από τους δύο εντοπίστηκε σε συνομιλίες τους μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα και από το διαδίκτυο οι οποίες καταγράφηκαν από τις βρετανικές αρχές.

Σύμφωνα με τη σλοβακική αστυνομία, βάσει αυτών των ηχογραφήσεων και των μηνυμάτων που ανακτήθηκαν, η διεθνής ομάδα αστυνομικής δράσης κατάφερε να τεκμηριώσει το κατηγορητήριο και να συλλάβει τους Αφγανούς.

Οι συγγενείς της 25χρονης ήθελαν πράγματι να απαγάγουν την κοπέλα και να τη δολοφονήσουν γιατί είχε αποκηρύξει το Ισλάμ, έφυγε για την Ευρώπη και άρχισε καριέρα στην πορνογραφία.

Η νεαρή είχε βρεθεί στη Σλοβακία το 2017 και μετά τη γνωριμία με τον άντρα της μετακόμισε εκεί, ασπάστηκε τον Ιουδαϊσμό και ίδρυσε με τον σύζυγό της site ερωτικού περιεχομένου, όπου δημοσιεύονται κατά κύριο λόγο ερασιτεχνικά ερωτικά βίντεο του ζευγαριού.

Οι Patman και Safi είχαν λάβει άσυλο στη Βρετανία καθώς είχαν συμμαχήσει με τα Βρετανικά στρατεύματα στο Αφγανιστάν εναντίον των Ταλιμπάν. Ο Patman εργαζόταν στην υπηρεσία πληροφοριών του Αφγανιστάν παρέχοντας πληροφορίες στις βρετανικές αρχές, όπως αναφέρει η Sunday Express.

Οι καταγγελίες εναντίον τους είχαν γίνει στις αρχές της Σλοβακίας από την 25χρονη η οποία είχε υποψιαστεί το σχέδιό τους και οι σλοβακικές αρχές διαβίβασαν τα πλήρη στοιχεία στις αντίστοιχες της Μεγάλης Βρετανίας με τις οποίες συνεργάστηκαν τελικά μέχρι τη σύλληψη των υπόπτων.

Η υπόθεση θυμίζει εν πολλοίς τις απειλές που είχε δεχθεί πολλάκις η Μία Καλίφα για τη ζωή της, όσο εργαζόταν στην πορνοβιομηχανία και όταν είχε φιλμογραφήσει βίντεο κατά το οποίο έκανε έρωτα φορώντας χιτζάμπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μία Καλίφα για τη σκηνή που έκοψε το πορνό: "Με εκφόβισαν, τους είπα θα με σκοτώσετε"

Μία Καλίφα: Αποκάλυψε πόσα έβγαλε από το πορνό και τα social τρελάθηκαν

SHARE:

24Media Network