Αργεντινή: “Σάλος” με βουλευτή που προέβη σε σεξουαλικές περιπτύξεις σε ονλάιν συνεδρίαση

Αργεντινή: “Σάλος” με βουλευτή που προέβη σε σεξουαλικές περιπτύξεις σε ονλάιν συνεδρίαση

Αργεντίνος βουλευτής αποβλήθηκε από ιντερνετική συνεδρίαση της Βουλής καθώς προέβη σε τολμηρές περιπτύξεις με τη συντροφό του. Ο ίδιος απολογήθηκε λέγοντας πως δεν γνώριζε πως η κάμερα ήταν ανοικτή.

Σάλο προκάλεσε στην Αργεντινή η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης της Βουλής μέσω της εφαρμογής Zoom, κατά την οποία ένας βουλευτής φάνηκΕ να επιδίδεται σε σεξουαλικές περιπτύξεις με τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ο βουλευτής Χουάν Αμέρι φαίνεται να έχει στα γόνατά του τη γυναίκα, να πιάνει το στήθος της και να το φιλάει. Οι μετέπειτα δηλώσεις του προκαλούν περισσότερη αμηχανία, καθώς τονίζοντας από τη μία ότι νόμιζε πως δεν είχε συνδεθεί στη συνεδρίαση, ανέφερε πως η γυναίκα του πριν από μερικές ημέρες έκανε προσθετική στήθους και γι’ αυτό κοίταξε εάν πέτυχε η επέμβαση.

Συγκεκριμένα, ο Χουάν Αμέρι δήλωσε: “Η σύνδεση με το Zoom χανόταν, γίνονταν διακοπές, κάποια στιγμή βγήκε η γυναίκα μου από το μπάνιο, θέλω να το διευκρινίσω, πρόκειται για τη σύζυγό μου, είναι η σύντροφός μου. Δεν είναι ανήλικη, είναι ενήλικη, επαγγελματίας, είναι η σύντροφός μου. Πριν από μερικές μέρες έκανε προσθετική στήθους. Και όταν βγήκε από το μπάνιο μου είπε να δω το στήθος της, για να δω ότι είχε πετύχει η επέμβαση”.

Ο Σέρχιο Μέσα, ο πρόεδρος της αργεντίνικης Βουλής ζήτησε την άμεση απομπομπή του βουλευτή έπειτα από το περιστατικό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα