Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η συγκινητική αγκαλιά του με 14χρονη που ξέφυγε από τη Χαμάς

Διαβάζεται σε 1'
Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ: Η συγκινητική αγκαλιά του με 14χρονη που ξέφυγε από τη Χαμάς
PRINTSCREEN

Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή είχε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με 14χρονη που ξέφυγε από τη Χαμάς στο Ισραήλ. Οι συγκλονιστικές περιγραφές της.

Με  συγγενείς τριών ομήρων που κρατούνταν από τη Χαμάς συναντήθηκε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Πριν λίγες ημέρες, ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια και γνωστός ηθοποιός, άνοιξε το γραφείο του στο Λος Άντζελες σε επιζώντες και μέλη των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε το Μουσείο Ανοχής της Ιερουσαλήμ.

Το στιγμιότυπο ωστόσο που έκανε όλους να “λυγίσουν”, ήταν η κουβέντα και η αγκαλιά του ηθοποιού με τη 14χρονη Έλλα Σάνι, η οποία έχασε τον πατέρα της κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Χαμάς.

“Είμαι φίλος του εβραϊκού λαού και του Ισραήλ. Ο κόσμος πρέπει να ακούει αυτές τις ιστορίες. Ελπίζουμε ότι αυτό το μίσος θα εξαφανισθεί, σιγά – σιγά. Το μίσος προκαλεί μεγάλη ζημιά και χάνονται πολλές ζωές”, ανέφερε ο Σβαρτσενέγκερ, πριν ακούσει την ιστορία της Έλλα.

“Στις 07 Οκτωβρίου, ξύπνησα ακούγοντας φωνές όπως ‘Αλλάχου Ακμπάρ’ (‘Ο Αλλάχ είναι μεγάλος’), πυροβολισμούς και εκρήξεις. Κρύφτηκα σ’ ένα καταφύγιο με τη μητέρα και τον μικρότερο αδελφό μου”, ήταν μερικά από τα συγκλονιστικά λόγια της 14χρονης.

Δείτε το συγκινητικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα