Αρρώστια. Βίντεο με ακροδεξιούς να κάνουν εικονικούς αποκεφαλισμούς

Αρρώστια. Βίντεο με ακροδεξιούς να κάνουν εικονικούς αποκεφαλισμούς

Μια ομάδα ακροδεξιών Αυστριακών πραγματοποίησε εικονικούς αποκεφαλισμούς, ενώ τα “θύματα” κρατούσαν πλακάτ με το σύνθημα “καλωσορίσατε πρόσφυγες”

Μια ακροδεξιά οργάνωση έκανε στον πλέον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της Βιέννης ένα «σκετς» στο πλαίσιο του οποίου μέλη της προχώρησαν στον εικονικό αποκεφαλισμό δύο μελών της που κρατούσαν πλακάτ με το σύνθημα «καλωσορίσατε πρόσφυγες».

Η οργάνωση του “σκετς” έγινε από την αντιμεταναστευτική, ακροδεξιά οργάνωση Identitäre Bewegung Österreichs.

Όσοι υποδέχονται πρόσφυγες φταίνε για την τρομοκρατική απειλή

Τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί και δεκάδες περιστατικοί καταναλωτές παρακολουθούν το σκετς, με βάση το τελετουργικό των τζιχαντιστών, ενώ άλλοι μασκοφόροι άνδρες κρατούν μια σημαία με ισλαμιστικά συνθήματα στα αραβικά.

«Αυτοί οι άνθρωποι που φωνάζουν "καλωσορίσατε πρόσφυγες"... φταίνε για τον κίνδυνο στον οποίο έχουμε εκτεθεί στην Ευρώπη σήμερα», δηλώνει ένα μέλος της οργάνωσης, απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος.

«Μιλάνε για ποικιλομορφία, αλλά αυτό που παρατηρούμε είναι μια παρείσφρηση ξένων και έναν εξισλαμισμό. Είμαστε η δύναμη που υπερασπίζεται τις αξίες και τις παραδόσεις της Αυστρίας. Θα συνεχίσουμε ώσπου η πατρίδα μας να είναι ασφαλής. Οχυρό Ευρώπη, κλείσε τα σύνορα!», προσθέτει ο άνδρας.

Αστυνομικοί εμπόδισαν διαδηλωτές που θέλησαν να διακόψουν το "δρώμενο"

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Βιέννης υποστήριξε πως το περιστατικό καταχωρήθηκε ως επίδειξη «μιας ενέργειας πολεμικού χαρακτήρα» και πως οι αστυνομικοί εμπόδισαν διαδηλωτές που επιχείρησαν να τη διακόψουν.

«Υπάρχει η θεμελιώδης ελευθερία του συνέρχεσθαι στην Αυστρία», ανέφερε ο ίδιος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μετανάστες, Πρόσφυγες
SHARE:

24Media Network