Αστυνομικός ή μοντέλο: Δίλημμα για την “πιο καυτή αστυνομικό” της Γερμανίας

Αστυνομικός ή μοντέλο: Δίλημμα για την “πιο καυτή αστυνομικό” της Γερμανίας

Η 34χρονη κλήθηκε από τους ανωτέρους της να επιλέξει αν θέλει να παραμείνει στο σώμα ή να συνεχίσει να είναι μοντέλο στο instagram.

Τελεσίγραφο από τις γερμανικές αρχές στην “πιο όμορφη αστυνομικό της Γερμανίας”, η οποία καλείται πλέον να διαλέξει αν θέλει να παραμείνει στο σώμα ή να συνεχίσει να είναι μοντέλο στο instagram.

H 34χρονη Γερμανίδα, η "πιο καυτή αστυνομικός" της χώρας

 

H 34χρονη Adrienne Koleszár, που υπηρετεί στη Δρέσδη, χρίστηκε “η πιο καυτή αστυνομικός” της χώρας πριν από δύο χρόνια. Στο διάστημα που ακολούθησε έγινε μοντέλο στο instagram και influencer, με περισσότερους από 550.000 ακόλουθους που την επαινούν για το εντυπωσιακό σώμα της και τις εκπληκτικές φωτογραφίες της με μαγιό.

Νωρίτερα φέτος της χορηγήθηκε εξάμηνη άδεια άνευ αποδοχών από την τοπική αστυνομία και θα επέστρεφε στην υπηρεσία την 1η Ιανουαρίου 2019. Πριν λίγες μέρες όμως σε συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής του τμήματος, της ξεκαθάρισαν ότι την Πρωτοχρονιά είτε θα επιστρέψει κανονικά στα καθήκοντά της είτε θα πρέπει να παραιτηθεί.

Της δόθηκε διορία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να αποφασίσει. Μιλώντας στην Bild, η Koleszár δήλωσε ότι θέλει να κάνει και τα δύο αλλά στη ζωή δεν γίνεται να έχεις πάντα ότι θέλεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα