Αθωώθηκε η Αμάντα Νοξ

Αθωώθηκε η Αμάντα Νοξ

Ένα θρίλερ 8 ετών τελείωσε για την Αμερικανίδα Αμάντα Νοξ. Είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία Βρετανίδας συμφοιτήτριάς της, την εποχή που σπούδαζε στην Περούτζια

Η Αμερικανίδα Αμάντα Νοξ, η οποία κατηγορείτο για τη δολοφονία της Βρετανίδας φοιτήτριας Μέριντιθ Κέρτσερ, το 2007 στην Ιταλία, δήλωσε «εξαιρετικά ανακουφισμένη» μετά την αθώωσή της από το ιταλικό Ανώτατο Δικαστήριο.

«Είμαι εξαιρετικά ανακουφισμένη και ευγνώμων με την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας», δήλωσε η Νοξ. «Η επίγνωση της αθωότητάς μου, μου έχει δώσει δύναμη στις σκοτεινές περιόδους αυτής της δοκιμασίας. Και καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της δοκιμασίας η υποστήριξη που έλαβα από την οικογένειά μου, τους φίλους μου και αγνώστους ήταν ανεκτίμητη. Σε αυτούς έχω να πω: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Η καλοσύνη σας με βοήθησε να αντέξω», δήλωσε.

Η Νοξ είχε ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 28 ετών για το φόνο της Κέρτσερ, με την οποία συγκατοικούσε στην Περούτζια. Το 2007, η Κέρτσερ είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα και ένοχοι για την δολοφονία θεωρήθηκαν η Νόξ και ο πρώην σύντροφός της Ραφαέλ Σολετσίτο. Η υπόθεση είχε προκαλέσει την περίοδο εκείνη σάλο στην Ιταλία.

SHARE:

24Media Network