Avril Mathie: Η πιο σέξι πυγμάχος του κόσμου επιστρέφει στα ρινγκ

Avril Mathie: Η πιο σέξι πυγμάχος του κόσμου επιστρέφει στα ρινγκ

Η γεννημένη στην Αυστραλία 31χρονη έκανε ντεμπούτο πέρυσι στην επαγγελματική πυγμαχία και ο τελευταίος της αγώνας τον Οκτώβριο έληξε ισόπαλος.

Το όνομά της, Avril Mathie. Η Avril είναι 31 ετών, μοντέλο και πυγμάχος από την Αυστραλία, και φέρει το προσωνύμιο “πιο σέξι μποξέρ στον κόσμο” εξ αιτίας των εντυπωσιακών της εμφανίσεων και των φωτογραφιών που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Η πρώτη της επαγγελματική εμφάνιση έγινε στις 24 Φεβρουαρίου του 2018. Τον Οκτώβρη του 2018 πραγματοποίησε τον τελευταίο της αγώνα και τώρα ανακοίνωσε την επιστροφή της στα ρινγκ για τις 2 Μαρτίου στην Tampa των ΗΠΑ εναντίον της Ivana Coleman. Μέσα στο ’18 είχε τρεις αγώνες με δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Μετά τον τελευταίο ισόπαλο αγώνα της:

 

Με την πυγμαχία πάντως ασχολείται από τα 15 της, όταν και μετανάστευσε στην Αμερική για να ακολουθήσει το όνειρό της, ενώ ξεκίνησε να αγωνίζεται ερασιτεχνικά από το 2012. Μάλιστα, προπονείται στο διάσημο 5th Street Gym, εκεί όπου προπονείτο ο θρυλικός Μοχάμεντ Άλι.

Πάντως, εκτός από την πυγμαχία ασχολείται με το YouTube όπου ανεβάζει βίντεό της, ενώ έχει και δικό της blog με θέματα γυμναστικής.

Έχει μάλιστα ένα δικό της πρόγραμμα εκγύμνασης ονόματι BodyBAM (Body By Avril Mathie) το οποίο και παρουσιάζει στις αναρτήσεις της. Το 2014 κέρδισε και τον τίτλο ομορφιάς, “MISS SWIMSUIT USA”.  Το 2012 είχε αναδειχθεί Μις Hawaiian Tropic στην Αυστραλία, ενώ το 2015 κέρδισε στον διαγωνισμό Las Vegas International Model Search.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα