Αξιωματούχος για δημοσίευση CNN : Το FBI δεν ερευνά σχέδιο επίθεσης του ISIS στο Λος Άντζελες

Αξιωματούχος για δημοσίευση CNN : Το FBI δεν ερευνά σχέδιο επίθεσης του ISIS στο Λος Άντζελες
© GETTY IMAGES

Διαψεύσθηκε η είδηση του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου CNN ότι το FBI διεξήγαγε έρευνα για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα από το ΙΚ στο αεροδρόμιο της Καλιφόρνια

Ένας αξιωματούχος των υπηρεσιών επιβολής του νόμου στο Λος Άντζελες διέψευσε σήμερα την πληροφορία που είχε μεταδώσει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN ότι η ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) ερευνά μια ενδεχόμενη συνωμοσία του Ισλαμικού Κράτους για τη διάπραξη τρομοκρατικής επίθεσης στην Καλιφόρνια.

"Δεν είναι σε γνώση μας κάποια συγκεκριμένη απειλή για το Λος Άντζελες ή για οποιοδήποτε αεροδρόμιο στην περιοχή μας", είπε ο αξιωματούχος αυτός, που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του, όταν ρωτήθηκε από το πρακτορείο Ρόιτερς.

Το CNN είχε μεταδώσει νωρίτερα ότι έχει ξεκινήσει έρευνα με αφορμή κάποιες υποκλαπείσες συνομιλίες και άλλες πληροφορίες αλλά και ότι έχουν ενισχυθεί τα μέτρα ασφαλείας στην Καλιφόρνια.

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας Πίτερ Μπούγκαρντ απέφυγε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες για το θέμα, όμως επιβεβαίωσε ότι τους τελευταίους μήνες οι αρχές έχουν προχωρήσει σε ορισμένες τροποποιήσεις των μέτρων ασφαλείας.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE: