Συνοδοί πολυτελείας μπήκαν με ματσέτες σε λάθος σπίτι

Συνοδοί πολυτελείας μπήκαν με ματσέτες σε λάθος σπίτι

Ένα ερωτικό ραντεβού στην Αυστραλία πήγε στραβά, όταν οι δύο συνοδοί πολυτελείας, οι οποίοι έφεραν μαχαίρια κατά παραγγελία του πελάτη τους, μπήκαν σε λάθος σπίτι.

Αντιμέτωπος με μια ασυνήθιστη υπόθεση ήρθε την Πέμπτη ένας δικαστής στη Νότια Ουαλία της Αυστραλίας. Ενώπιόν του στάθηκαν δύο συνοδοί πολυτελείας, οι οποίοι έκαναν μια λάθος επιλογή και έσπειραν άθελά τους τον πανικό σε ένα νοικοκυριό.

Ειδικότερα, τον Ιούλιο του 2019 οι δύο άνδρες είχαν προσληφθεί από έναν πελάτη για να ικανοποιήσουν τις ακραίες ερωτικές του φαντασώσεις. Συγκεκριμένα ήθελε να “εισβάλουν” στο σπίτι του και με την απειλή μαχαιριών να τον δέσουν στο κρεβάτι. Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις υπηρεσίες αυτές, θα τους αντέμειβε με το ποσό των 5.000 δολάρια Αυστραλίας (περίπου 3.000 ευρώ).

Σύμφωνα με το BBC, το ραντεβού κλείστηκε μέσω Facebook από τον άνδρα, που διέμενε κοντά στο Griffith της Νότιας Ουαλίας, ο οποίος έδωσε τη διεύθυνσή του στους δύο άνδρες. Ωστόσο, χρειάστηκε να μετακομίσει σε άλλη διεύθυνση, 50 χιλιόμετρα μακριά, και αμέλησε να ενημερώσει τους δύο άνδρες για αυτή την αλλαγή.

Οι δύο συνοδοί μπήκαν ξημερώματα στο σπίτι της αρχικής διεύθυνσης, κρατώντας όπως τους είχε ζητηθεί ματσέτες. Όταν ο νέος ένοικος του σπιτιού, είδε αναμένο φως στην κουζίνα του, υπέθεσε ότι ήταν ένας φίλος του που ερχόταν καθημερινά για να φτιάξει πρωινό και καφέ. Οι δύο άντρες φώναξαν το όνομα του πελάτη τους και μετά από λίγο ο κάτοικος άνοιξε το φως της κρεβατοκάμαράς του και τους είδε να στέκονται πάνω από το κρεβάτι του, με τις ματσέτες. Επικράτησε μια στιγμή πανικού αλλά όταν οι συνοδοί συνειδητοποίησαν το λάθος τους προσπάθησαν να ηρεμήσουν και να καθησυχάσουν τον άτυχο άνδρα.

Τελικώς οι δύο άνδρες βρήκαν τη σωστή διεύθυνση και τον σωστό πελάτη. Λίγο αργότερα, η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε το μισθωμένο ζευγάρι.

Ο δικαστής έκρινε ότι τα στοιχεία δεν δείχνουν ότι στις ενέργειες των ανδρών υπήρχε δόλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα