Αυστραλία: Γυναίκα επιβίωσε πέντε ημέρες στην ερημιά μόνο με κρασί και γλυκά

Αυστραλία: Γυναίκα επιβίωσε πέντε ημέρες στην ερημιά μόνο με κρασί και γλυκά
youtube/9 news australia

"Νερό και τσιγάρο" ήταν τα πρώτα πράγματα που ζήτησε η 48χρονη μετά τη διάσωσή της από δάσος στην Αυστραλία. Το δώρο στο αυτοκίνητο που της έσωσε τη ζωή.

Αποκλεισμένη για πέντε ημέρες ανάμεσα σε πυκνούς θάμνους στην Αυστραλία βρέθηκε μια 48χρονη γυναίκα που κατάφερε να επιζήσει τρώγοντας γλυκά και πίνοντας ένα μπουκάλι κρασί.

Η Λίλιαν Ιπ ξεκίνησε την Κυριακή για ένα σύντομο ταξίδι που επρόκειτο να κάνει, ταξιδεύοντας μέσα από πυκνή βλάστηση στην πολιτεία Βικτώρια. Σε κάποια φάση όμως βρέθηκε σε αδιέξοδο αφού πήρε μια λάθος στροφή και το όχημά της κόλλησε στη λάσπη.

Η κα Ιπ -που δεν πίνει- είχε μόνο ένα μπουκάλι κρασί στο αυτοκίνητο, που σκόπευε να το προσφέρει ως δώρο.

Μετά από πέντε νύχτες που ήταν εξαφανισμένη, την ανακάλυψαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης την Παρασκευή, καθώς πετούσαν από πάνω της στο πλαίσιο έρευνας.

“Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν “νερό και τσιγάρο”, δήλωσε η κ. Ιπ στο 9News Australia σύμφωνα με το BBC. “Δόξα τω Θεώ, η αστυνομικός είχε ένα τσιγάρο”.

“Νόμιζα ότι θα πέθαινα εκεί. Όλο μου το σώμα κατέρρεε την Παρασκευή”, είπε, προσθέτοντας ότι ήταν έτοιμη να τα παρατήσει.

Καθώς έχανε την ελπίδα να βρεθεί ζωντανή, έγραψε ένα γράμμα στην οικογένειά της, στο οποίο έλεγε ότι τους αγαπούσε.

Η κ. Ιπ βρέθηκε περίπου 60 χιλιόμετρα μακριά από την πλησιέστερη πόλη και λόγω προβλημάτων υγείας δεν ήταν σε θέση να περπατήσει πολύ και έτσι έμεινε με το αυτοκίνητό της, ανέφερε η αστυνομία της Βικτώριας.

Είχε μόνο μερικά σνακ και γλυκά που μπορούσε να φάει και καθόλου νερό.

“Το μόνο υγρό που είχε μαζί της η Λίλιαν, η οποία δεν πίνει, ήταν ένα μπουκάλι κρασί που είχε αγοράσει ως δώρο για τη μητέρα της, οπότε το ξεπέρασε”, δήλωσε ο αρχιφύλακας του αστυνομικού τμήματος της Wodonga Martin Torpey.

“Χρησιμοποίησε την κοινή λογική για να μείνει στο αυτοκίνητό της και να μην περιπλανηθεί στους θάμνους, γεγονός που βοήθησε την αστυνομία να μπορέσει να τη βρει”.

Η κ. Ιπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αφυδάτωση, αλλά έκτοτε επέστρεψε στο σπίτι της στη Μελβούρνη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα