Αυστραλία: Καταζητούμενος βρέθηκε κρυμμένος μέσα στον αεραγωγό ενός πλοίου

Αυστραλία: Καταζητούμενος βρέθηκε κρυμμένος μέσα στον αεραγωγό ενός πλοίου
Πλοίο (φωτογραφία αρχείου) unsplash

Ένας ύποπτος εγκληματίας, που φέρεται να προσπάθησε να εγκαταλείψει την Αυστραλία με γιοτ συνελήφθη, αφού βρέθηκε κρυμμένος σε ένα αεραγωγό ενός πλοίου.

Ένας άνδρας που θεωρούνταν ύποπτος από τις αρχές της Αυστραλίας, προσπάθησε να διαφύγει από την χώρα με ένα γιοτ, όμως οι καιρικές συνθήκες τον οδήγησαν σε ένα φορτηγό πλοίο, όπου συνελήφθει ενώ κρυβόταν μέσα σε έναν αεραγωγό.

Σύμφωνα με το BBC, ο άνδρας ήταν 31 ετών και αντιμετώπιζε κατηγορίες για μια σεξουαλική επίθεση στο Σίδνεϊ.

Ο δράστης,το Σάββατο, έπλευσε από μια πόλη της Νότιας Ουαλίας, με ένα δικό του ιδιωτικό γιοτ, προς άγνωστη τοποθεσία, αλλά αντιμετώπισε προβλήματα λόγω των ανέμων και διασώθηκε από ένα διερχόμενο φορτηγό πλοίο.

Στην συνέχεια,ο δράστης εξαφανίστηκε από την καμπίνα του, λίγο πριν το πλοίο μπει στο λιμάνι της Μαλαισίας. Τα μέλη του πληρώματος ειδοποίησαν τις αρχές αφού παρατήρησαν ότι έλειπε και το σκάφος του, το οποίο είχε συνδεθεί στο πλοίο μέσω ρυμούλκησης.

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, όμως το Σάββατο και την Κυριακή δεν βρήκε ίχνος του άνδρα στις γύρω περιοχές.

Την δευτέρα, η αστυνομία εντόπισε τον άνδρα κρυμμένο μέσα στον αεραγωγό του φορτηγού πλοίου. Ο ίδιος είχε επάνω του ένα μαχαίρι και περίπου 4.400 δολάρια σε μετρητά.

Σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών που ερεύνησαν την υπόθεση, ο 31χρονος σχεδίαζε να κρυφτεί στο πλοίο μέχρι να αναχωρήσει για τη Μαλαισία και είχε κρύψει σκόπιμα το γιοτ του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα