Αυστραλία: Παρουσιαστές βρίζουν τον Τζόκοβιτς αγνοώντας ότι τους καταγράφουν

Αυστραλία: Παρουσιαστές βρίζουν τον Τζόκοβιτς αγνοώντας ότι τους καταγράφουν
screenshot/twitter

Βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει δύο δημοφιλείς παρουσιαστές της αυστραλιανής τηλεόρασης να "στολίζουν" -εκτός άερα- τον Νόβακ Τζόκοβιτς ενω τα μικρόφωνά τους είναι ανοιχτά.

Το τηλεοπτικό δίκτυο της Αυστραλίας Seven Network ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι ερευνά ένα βίντεο που διέρρευσε με δύο παρουσιαστές ειδήσεων να επιτίθενται στον Νόβακ Τζόκοβιτς και να τον κατηγορούν ότι είπε ψέματα, την ώρα που είναι εκτός αέρα.

Οι παρουσιαστές Rebecca Maddern και Mike Amor κάνουν προσωπικές επιθέσεις στον πρωταθλητή του τένις ενω στρέφονται και εναντίον όσων που -όπως λένε- “μπερδεψαν” τη διαδικασία.

“Οπως και να το δεις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας ψεύτης, ύπουλος μ@@@ας” ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων η Maddern προσθέτοντας πως “είναι λυπηρό που όλοι οι άλλοι τα έκαναν θάλασσα γύρω του”. Ο Amor από την πλευρά του μίλησε για “γ@@@να ψέματα” του Τζόκοβιτς.

Ο Κρεγκ ΜακΦέρσον, Διευθυντής Ειδήσεων του Seven Network, είπε ότι διεξάγεται έρευνα για το πώς και από ποιον αναρτήθηκε το βίντεο στο διαδίκτυο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα