Ο αυθεντικός “Λύκος της Wall Street” ζητά 300 εκατομμύρια από την παραγωγή

Ο αυθεντικός “Λύκος της Wall Street” ζητά 300 εκατομμύρια από την παραγωγή
Jordab Belfort and Leonardo Di Caprio Shutterstock/Ap

Ο Jordan Belfort, ο "Λύκος της Wall Street", πάνω στον οποίο βασίστηκε η ομώνυμη ταινία επέστρεψε διεκδικώντας από την παραγωγή 300 εκατ. ευρώ για απάτη και διαστρέβλωση των γεγονότων.

Ο αυθεντικός “Λύκος της Wall Street”, επέστρεψε κι αυτή τη φορά ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα απάτης. 

Ο Jordab Belfort, ο θρυλικός απατεώνας τον οποίο ενσάρκωσε στην ομώνυμη ταινία ο Leonardo Di Caprio, κατέθεσε αγωγή κατά της παραγωγής. Μάλιστα, αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι σκόπιμα αποσιωπήθηκε από που χρηματοδοτήθηκε η παραγωγή της ταινίας. 

Ο Belfort, πούλησε τα “δικαιώματα” της ιστορίας της ζωής του στην εταιρία παραγωγής Red Granite Pictures, της οποίας ο διευθύνων σύμβουλος, κατηγορείται αυτή τη χρονική περίοδο για φερόμενες υπεξαιρέσεις 200 εκατομμυρίων δολαρίων στη Μαλαισία, σύμφωνα με το Variety. 

Στην αγωγή που κατέθεσε ο Belfort, υποστηρίζει πως το χρηματικό αυτό ποσό χρησιμοποιήθηκε για τη χρηματοδότηση της ταινίας και διατείνεται πως εάν το γνώριζε, δεν θα είχε πουλήσει ποτέ τα δικαιώματα της ιστορίας του στην εταιρία.

Γι’ όλα αυτά μηνύει την Red Granite Pictures, διεκδικώντας 300 εκατομμύρια δολάρια, ισχυριζόμενος απάτη και διαστρέβλωση των γεγονότων. 

Υπενθυμίζεται ότι το 1990 ο Belfort εξέτισε ποινή φυλάκισης σχεδόν 2 χρόνων για εξαπάτηση επενδυτών με εμπλεκόμενα ποσά πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version