Αυτή είναι η “μαύρη χήρα”, που έπνιξε στο αίμα το Βόλγογκραντ

default image

Μια 26χρονη ταυτοποιήθηκε για την φονική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλγογκραντ. Ανατινάχθηκε λίγο πριν φτάσει στους ανιχνευτές μετάλλων

Στο φως της δημοσιότητας δόθηκε μια ασπρόμαυρη  φωτογραφία της 26χρονης Oksana Aslanova από το Νταγκεστάν, η οποία σκόρπισε το θάνατο στη Ρωσία.

H 26χρονη, έχει παντρευτεί δύο φορές με μαχητές στο Νταγκεστάν, οι οποίοι και οι δύο έχουν σκοτωθεί. Φέρεται, επίσης, να ήταν στενή φίλη της Naida Asiyalova, η οποία πραγματοποίησε παρόμοια επίθεση αυτοκτονίας στο Βόλκογκραντ τον περασμένο Οκτώβριο.

Η Oksana Aslanova αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, το Russia Today, ως η «μαύρη χήρα» που ανατινάχθηκε στην είσοδο του σταθμού, λίγο πριν τους ανιχνευτές μετάλλων.

Η Οκσάνα Ασλάνοβα αναγνωρίστηκε, σύμφωνα με φωτογραφία που ανέβασε στο twitter, το Russia Today, ως η «μαύρη χήρα» που ανατινάχθηκε στην είσοδο του σταθμού, λίγο πριν τους ανιχνευτές μετάλλων.

Η βομβίστρια πυροδότησε το φονικό της φορτίο στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου του σταθμού, κοντά στο σημείο ελέγχου για μεταλλικά αντικείμενα, γύρω στις 12:45′ τοπική ώρα, όταν κινήθηκε προς το μέρος της ένας αστυνομικός. Η έκρηξη σημειώθηκε περίπου 30 λεπτά πριν την άφιξη συρμού από τη Μόσχα.

Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό, από την επίθεση έχασαν τη ζωή τους 16 άνθρωποι.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα