Αυτοκίνητο εισέβαλε σε κρεβατοκάμαρα

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε κρεβατοκάμαρα

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε με εγκαύματα ένας άνδρας που κοιμόταν αμέριμνος. Διαβάστε πώς βρέθηκε στο... κρεβάτι του πόνου (Pic+Vid)

Ούτε σημάδι να τον έβαζε, δεν θα τα κατάφερνε τόσο καλά... Άγιο είχε ένας 34χρονος όταν, ενώ κοιμόταν, ένας οδηγός  καρφώθηκε με το αυτοκίνητό του, ένα  BMW X5 στο υπνοδωμάτιό του.

Το περιστατικό συνέβη στο New  Haven   της πολιτείας του Connecticut την ώρα που αστυνομικοί καταδίωκαν έναν ύποπτο που οδηγούσε ένα  BMW X5.

Μετά το ατύχημα η αστυνομία εισέβαλε στο σπίτι για να τον συλλάβει και έπεσε πάνω στον 34χρονο Michael Sweat ο οποίος κοιμόταν.

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε κρεβατοκάμαρα

Ο 34χρονός  έμεινε για περίπου μία ώρα ακινητοποιημένος κάτω από το αυτοκίνητο, μέχρι η πυροσβεστική να καταφέρει να τον απεγκλωβίσει. Είχε πάθει εγκαύματα αλλά τα τραύματά του δεν απειλούσαν τη ζωή του, σύμφωνα με τις αρχές.

Η καταδίωξη άρχισε όταν οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σε βάρος του οδηγού εκκρεμούσαν παραβάσεις του ΚΟΚ.

Αυτοκίνητο εισέβαλε σε κρεβατοκάμαρα

Επιχείρησαν τότε να τον σταματήσουν αλλά εκείνος διέφυγε και ανέπτυξε ταχύτητα. Κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, πέρασε μέσα από την πρόσοψη ενός σπιτιού και είχε τόση φόρα που κατέληξε στην κρεβατοκάμαρα του 1ου ορόφου, όπου κοιμόταν ο 34χρονος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Car into house

SHARE:

24Media Network