Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό ανήλικης με αυτισμό

Backstreet Boys: Ο Νικ Κάρτερ αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό ανήλικης με αυτισμό
Ο Νικ Κάρτερ AP

Ο δικηγός του Νικ Κάρτερ χαρακτήρισε αναληθή τον ισχυρισμό της Shannon Ruth, ότι την βίασε το γνωστό μέλος των Backstreet Boys το 2001.

Ο Νικ Κάρτερ (Nick Carter), μέλος των Backstreet Boys, αρνείται τις κατηγορίες για τον βιασμό μιας ανήλικης θαυμάστριας με αυτισμό το 2001.

“Αυτός ο ισχυρισμός για ένα περιστατικό που υποτίθεται ότι έλαβε χώρα πριν από περισσότερα από 20 χρόνια είναι εντελώς αναληθής», δήλωσε ο δικηγόρος του μέλους των Backstreet Boys, σε δήλωση που έλαβε η Page Six.

Υπενθυμίζεται πως Shannon Ruth έδωσε συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη, κατά την οποία δήλωσε πως ο Νικ Κάρτερ της επιτέθηκε σεξουαλικά όταν αυτή ήταν 17 ετών.

“Δυστυχώς, εδώ και αρκετά χρόνια, η Ruth έχει χειραγωγηθεί ώστε να κάνει ψευδείς ισχυρισμούς για τον Νικ και αυτοί οι ισχυρισμοί έχουν αλλάξει πολλές φορές με την πάροδο του χρόνου.

Κανείς δεν πρέπει να ξεγελαστεί από ένα κόλπο του Τύπου το οποίο ενορχηστρώθηκε από έναν δικηγόρο. Δεν υπάρχει τίποτα αληθές σε αυτόν τον ισχυρισμό και είμαστε σίγουροι ότι τα δικαστήρια θα το συνειδητοποιήσουν πολύ γρήγορα”, είπε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα