Μπαράκ Ομπάμα: Ο προσωπικός του σεφ πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία

Μπαράκ Ομπάμα: Ο προσωπικός του σεφ πνίγηκε κάνοντας κωπηλασία
Μπαράκ Ομπάμα Matt Rourke/AP Photo

Τη σορό του 45χρονου Tafari Campbell, του προσωπικού σεφ της οικογένειας Ομπάμα ανέσυραν οι αρχές της Μασαχουσέτης από λίμνη κοντά στην κατοικία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ.

Θλίψη και θρήνο στην οικογένεια Ομπάμα προκάλεσε η είδηση του θανάτου του προσωπικού σεφ της οικογένειας, ο οποίος φαίνεται να έχασε τη ζωή του κάνοντας κωπηλασία κοντά στην κατοικία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ στο Martha’s Vineyard το Σαββατκύριακο, ανακοίνωσε η αστυνομία της πολιτείας της Μασαχουσέτης.

Οι αρχές ανέσυραν τη σορό του 45χρονου Tafari Campbell από τη λίμνη Edgartown Great Pond τη Δευτέρα, επιβεβαίωσε η αστυνομία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένεια Ομπάμα αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στο ταλέντο του τόσο εντός όσο και εκτός κουζίνας, κάνοντας λόγο για έναν ζεστό, αστείο και εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων πιο φωτεινή.

“Ο Tafari ήταν ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας. Όταν τον πρωτογνωρίσαμε, ήταν ένας ταλαντούχος sous chef στον Λευκό Οίκο, δημιουργικός και παθιασμένος για το φαγητό και την ικανότητά του να φέρνει τους ανθρώπους κοντά. Στα χρόνια που ακολούθησαν, τον γνωρίσαμε ως έναν ζεστό, αστείο, εξαιρετικά ευγενικό άνθρωπο που έκανε τη ζωή όλων μας λίγο πιο φωτεινή.

Ο προσωπικός σεφ του Ομπάμα Tafari Campbell Ron Edmonds, file/AP Photo

Γι’ αυτό, όταν ετοιμαζόμασταν να φύγουμε από τον Λευκό Οίκο, ζητήσαμε από τον Tafari να μείνει μαζί μας και συμφώνησε. Από τότε είναι μέρος της ζωής μας και οι καρδιές μας είναι ραγισμένες που έφυγε.

Σήμερα, μαζί με όλους όσοι γνώριζαν και αγαπούσαν τον Tafari, ιδιαίτερα τη σύζυγό του Σέρις και τα δίδυμα αγόρια τους, τον Ξαβιέ και τον Σάβιν, θρηνούμε για την απώλεια ενός πραγματικά υπέροχου ανθρώπου”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Tafari ξεκίνησαν την Κυριακή λίγο πριν τις 20:00 μετά από αναφορές ενός άλλου κωπηλάτη ότι ένας άνδρας είχε εξαφανιστεί στη λίμνη Edgartown Great Pond, όμως διακόπηκαν αργά την Κυριακή.

Τη Δευτέρα η αστυνομία της πολιτείας είπε ότι το σόναρ από ένα σκάφος εντόπισε το πτώμα περίπου στις 10 π.μ. περίπου 100 πόδια (30 μέτρα) από την ακτή σε βάθος περίπου 2,4 μέτρων. Ο άνδρας δεν φορούσε σωσίβιο, είπε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία η οικογένεια Ομπάμα δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή του ατυχήματος.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα