Μπέρνι Σάντερς: Πουλάει μπλουζάκια με την viral φωτογραφία του για καλό σκοπό

Μπέρνι Σάντερς: Πουλάει μπλουζάκια με την viral φωτογραφία του για καλό σκοπό
Μπέρνι Σάντερς: Πουλάει μπλουζάκια με την viral φωτογραφία του για καλό σκοπό twitter

Η viral φωτογραφία του Μπέρνι Σάντερς με τα πλεκτά γάντια και το πρακτικό παλτό του, έγινε μπλουζάκι. Όλα τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, αλλά η αναμονή είναι τεράστια, όπως και η ζήτηση.

Ο Μπέρνι Σάντερς αξιοποιεί τη φήμη του ως meme για να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς, μετατρέποντας την επική φωτογραφία του από την ορκομωσία του Προέδρου Μπάιντεν, σε φούτερ.

Ο γερουσιαστής από το Βερμόντ έγινε viral όταν εμφανίστηκε στην τελετή ορκομωσίας με ένα πρακτικό πανωφόρι και ένα ζευγάρι πλεκτά γάντια, κατάλληλα για βαρυχειμωνιά.

Παρά το ότι εμφανίστηκε κατάλληλα ντυμένος για τη χαμηλή θερμοκρασία, μία φωτογραφία του 79χρονου με τα χέρια σταυρωμένα κυκλοφόρησε σε άπειρες παραλλαγές στο διαδίκτυο (ακόμα και στην ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ).

Έτσι, η εκστρατεία του Σάντερς αποφάσισε να εκτυπώσει την φωτογραφία σε μαύρα φούτερ και να τα πουλήσει στην τιμή των 45 δολαρίων, με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στο Meals on Wheels Vermont, μία φιλανθρωπική οργάνωση που δραστηριοποιείται στον τόπο καταγωγής του γερουσιαστή.

Η εκστρατεία, αντιλαμβανόμενη την τεράστια ζήτηση που θα προκύψει για το μπλουζάκι, ειδοποιεί τους πελάτες στον ιστότοπο ότι: “Λόγω της συντριπτικής ζήτησης για αυτό το αντικείμενο, θα περάσουν τρεις έως έξι εβδομάδες έως ότου λάβετε τη μπλούζα σας”.

Όσον αφορά την αντίδραση του Σάντερς στο να γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές meme, είπε στον Seth Meyers ότι δεν περίμενε αυτή την ανταπόκριση για την εμφάνισή του στην ορκομωσία.

“Απλώς καθόμουν εκεί προσπαθώντας να παραμείνω ζεστός, ενώ είχα την προσοχή μου επικεντρωμένη σε αυτό που συνέβαινε”, είπε ο Σάντερς κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο Late Night, σύμφωνα με τον Independent.

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι έχει δει τα memes.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα