Χάος στην Καλιφόρνια – Στους 1300 οι αγνοούμενοι

Χάος στην Καλιφόρνια – Στους 1300 οι αγνοούμενοι
O Tραμπ στα καμμένα AP

Η Καλιφόρνια βρίσκεται σε χαοτική κατάσταση μετά τις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές. Οι αγνοούμενοι ανέρχονται πλέον στους 1300.

Οι πληγές που άνοιξαν στο σώμα των ΗΠΑ από τις καταστροφικές φωτιές στην Καλιφόρνια γίνονται κάθε μέρα ολοένα και μεγαλύτερες.

Η καταμέτρηση των νεκρών έχει προς το παρόν σταματήσει στους 76 ανθρώπους αλλά η χαώδης κατάσταση σε ότι αφορά τους αγνοούμενους δεν επιτρέπει ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αγνοούνται τουλάχιστον 1300 άτομα (!), αριθμός τεράστιος, που βάζει σε πολύ μεγάλη δοκιμασία την αποτελεσματικότητα των αρχών.

Συνεχίζεται επίσης η καταμέτρηση των καταστροφών η οποία συχνά γίνεται από Καλιφορνέζους υπαλλήλους που έχουν χάσει τα σπίτια τους στις φωτιές. Πρόκειται για τις πιο καταστροφικές πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνια με την πόλη του Παραντάις ουσιαστικά να εξαφανίζεται από το χάρτη.

“Θα συνεργαστούμε όλοι μας και θα κάνουμε αληθινή δουλειά αλλά αυτό είναι πολύ λυπηρό να το βλέπεις” τόνισε ο Ντόναλντ Τραμπ που επισκέπτεται την περιοχή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα