Χάρι – Μέγκαν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το “Megxit”

Χάρι – Μέγκαν: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το “Megxit”
H βασίλισσα Ελισάβετ AP

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Παρασκευή την βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πολύκροτη ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν.

«Βράζει» το παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ να εγκαταλείψουν τον ρόλο των «ανώτερων μελών» της βασιλικής οικογένειας. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η βασίλισσα Ελισάβετ είναι εξοργισμένη, ενώ ο πρίγκιπας Κάρολος ετοιμάζεται να κόψει τη χρηματοδότηση που λάμβαναν μέχρι τώρα το ζεύγος Χάρι και Μέγκαν.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Παρασκευή την βασίλισσα Ελισάβετ στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την πολύκροτη ανακοίνωση των Χάρι και Μέγκαν. Επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν «φορτισμένη» από τις εξελίξεις, η βασίλισσα εμφανίζεται στις φωτογραφίες, που δημοσιεύει η Daily Mail, συνοφρυωμένη.

 Συγκεκριμένα σε μία φωτογραφία είναι μόνη της το αυτοκίνητό της, στο Σάντριγκαμ του Νόρφολκ, στο δρόμο για ένα γεύμα, όπου ήταν προσκεκλημένη. Σε άλλη φωτογραφία εικονίζεται να φεύγει από το γεύμα έχοντας στο αυτοκίνητό της με ακόμη τρεις επιβάτες.

Υπενθυμίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ έχει ήδη επιστρέψει στον Καναδά, όπου είχε περάσει και την περίοδο των Χριστουγέννων με τον Χάρι και τον γιο τους Άρτσι, την ώρα που τα βρετανικά ταμπλόιντ συνεχίζουν τις επιθέσεις εναντίον της, ενώ οι πληροφορίες του BBC θέλουν τους συμβούλους του Μπάκιγχαμ να αναζητούν λύσεις.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα