Χόουπ Σόλο: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Στο αυτοκίνητο και τα δύο παιδιά της

Χόουπ Σόλο: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Στο αυτοκίνητο και τα δύο παιδιά της
Χόουπ Σόλο ap

Μπλεξίματα με το νόμο είχε η Χόουπ Σόλο αφού σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η θρυλική τερματοφύλακας συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και τα δύο παιδιά της.

Για μία ακόμα φορά η Χόουπ Σόλο απασχολεί την επικαιρότητα με τα πεπραγμένα της εκτός αγωνιστικών χώρων. Μπορεί η θρυλική τερματοφύλακας να έχει κρεμάσει τα γάντια της εδώ και σχεδόν έξι χρόνια, ωστόσο απασχόλησε τα Μέσα των ΗΠΑ λόγω της σύλληψής της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά η Χόουπ Σόλο βρέθηκε θετική σε αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη. Μάλιστα, το γεγονός ότι μέσα στο αμάξι που οδηγούσε βρίσκονταν τα δύο της παιδιά επιφέρει μεγαλύτερες κατηγορίες, πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Οι αστυνομικοί που την σταμάτησαν, παρά το γεγονός ότι εκείνη αντιστάθηκε, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στις φυλακές απ’ όπου αφέθηκε ελεύθερη λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με το SPORT 24, οι άνθρωποι που χειρίζονται τα social media της ανέφεραν ότι είναι καλά στην υγεία της, βρίσκεται στο σπίτι της και πως πάνω απ’ όλα βάζει τα δύο της παιδιά.

Μέσω ανάρτησής της στο instagram ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει οικειοθελώς ένα πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ.

“Επικοινώνησα με το Hall of Fame και ζήτησα με σεβασμό την αναβολή της τελετής εισαγωγής μου στο για το 2023. Θα εισέλθω οικειοθελώς σε ένα πρόγραμμα θεραπείας για να αντιμετωπίσω τις προκλήσεις μου με το αλκοόλ.

Αυτή τη στιγμή, οι ενέργειές μου και η εστίασή μου κατευθύνονται πλήρως στην υγεία μου, τη θεραπεία και τη φροντίδα της οικογένειάς μου. Θέλω να ευχαριστήσω το Hall of Fame για την υποστήριξή τους και για την κατανόηση της απόφασής μου”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα