Χριστουγεννιάτικο δέντρο ύψους 30 μέτρων στο κέντρο του Βουκουρεστίου

Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι
Χριστούγεννα στο Βουκουρέστι 123RF.COM

Από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 26 Δεκεμβρίου θα λειτουργήσει η χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο του Βουκουρεστίου, η οποία αναμένεται να υποδεχθεί φέτος μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών.

Άρωμα Χριστουγέννων θα «πλημμυρίσει», από τις 28 Νοεμβρίου έως και τις 26 Δεκεμβρίου 2019, το κέντρο του Βουκουρεστίου με τη φετινή χριστουγεννιάτικη αγορά που θα υποδέχεται, σε καθημερινή βάση, τους επισκέπτες στην πλατεία Constitutiei.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά αναμένεται, σύμφωνα με τους διοργανωτές, να υποδεχθεί φέτος μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών, που θα έχει τη δυνατότητα να θαυμάσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ύψους τριάντα μέτρων, να κάνει βόλτα στο παγοδρόμιο, να αναζητήσει αγαπημένα αντικείμενα και παιχνίδια της παιδικής του ηλικίας στους συνολικά 130 πάγκους που θα στηθούν και να μπει στο πνεύμα των εορτών, υπό τους μελωδικούς ρυθμούς χριστουγεννιάτικων τραγουδιών.

ADVERTISING

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γράψουν γράμματα στον Αη Βασίλη, ο οποίος θα κάνει μία... στάση στη χριστουγεννιάτικη αγορά, στις 13 Δεκεμβρίου, και να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες. Το μουσικό πρόγραμμα της φετινής χριστουγεννιάτικης αγοράς περιλαμβάνει πληθώρα συναυλιών από αγαπημένους καλλιτέχνες του ρουμανικού πενταγράμμου, αλλά και παιδικές χορωδίες.

Οι επισκέπτες μπορούν να δωρίσουν βιβλία και παιχνίδια για παιδιά σε σημείο που βρίσκεται κοντά στην είσοδο της χριστουγεννιάτικης αγοράς, η οποία θα είναι ανοιχτή καθημερινά, από τις 11 το πρωί μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βουκουρεστίου αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού δικτύου χριστουγεννιάτικων αγορών και διοργανώνεται από το δημαρχείο του Βουκουρεστίου μέσω του κέντρου Creart.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χριστούγεννα
SHARE:

24Media Network