Χτύπησε αεροσυνοδό επειδή της ζητούσε να φορέσει μάσκα

Χτύπησε αεροσυνοδό επειδή της ζητούσε να φορέσει μάσκα
Χτύπησε την αεροσυνοδό επειδή της ζητούσε να φορέσει μάσκα και την κατέβασαν από το αεροπλάνο screenshot @iamlaurynengland

Μία εξαγριωμένη επιβάτις χτύπησε αεροσυνοδό που της έκανε παρατήρηση επειδή φορούσε τη μάσκα στο σαγόνι

Πρόκειται για μία επεισοδιακή πτήση όπου κατά την διάρκεια της επιβίβασης μία επιβάτις χτύπησε στο πρόσωπο μία αεροσυνοδό που της ζητούσε να καθίσει και να βάλει την ζώνη και την μάσκα της.

Το βίντεο του περιστατικού δείχνει ότι η γυναίκα εξαγριωμένη φωνάζει και χειρονομεί προς το μέλος του πληρώματος καμπίνας και στην συνέχεια την χτυπά.

“Δεν έπρεπε να με αγγίξεις. Με έσπρωξες”, ακούγεται να λέει η γυναίκα επανειλημμένα, φορώντας τη μάσκα της κάτω από το πηγούνι της, και όχι πάνω από τη μύτη και το στόμα της.

Το περιστατικό συνέβη σε πτήση από το Μαϊάμι προς την Ατλάντα στις 20 Οκτωβρίου και φέρεται να πυροδοτήθηκε αφότου η επιβάτις αρνήθηκε να φορέσει σωστά τη μάσκα της, σύμφωνα με τον Independent.

Δύο δημοσιογράφοι στην πτήση δημοσίευσαν την εμπειρία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η δημοσιογράφος Katty Kay έγραψε στο Twitter ότι το αεροπλάνο αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πύλη.

“[Ο καπετάνιος] λέει ότι δεν έχει δει ποτέ κάτι τέτοιο σε 33 χρόνια εμπειρίας!” είπε η δημοσιογράφος Suzanne Kianpour, η οποία ήταν επίσης στην πτήση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα