Closer: Δύο χρόνια διαρκεί η σχέση του Ολάντ με την Γκαγιέ

default image

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ

Το γαλλικό περιοδικό το οποίο αποκάλυψε τη φημολογούμενη σχέση του γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ υποστηρίζει σήμερα ότι η σχέση τους είχε αρχίσει πριν από δύο χρόνια.

Το τελευταίο τεύχος του περιοδικού Closer περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες για τη σχέση αυτή, όπως το ότι το ειδύλλιο “δεν είναι τόσο πρόσφατο όσο θέλουν να το παρουσιάζουν κάποιοι και ότι. . . διαρκεί δύο χρόνια”.

Σύμφωνα με το περιοδικό, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2011 μέσω της πρώην συντρόφου και μητέρας των παιδιών του Ολάντ, Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Ο Ολάντ εγκατέλειψε τη Ρουαγιάλ το 2007 για την πρώτη κυρία Βαλερί Τριερβελέρ.

Το Closer αναφέρει ότι η ηλικίας 41 ετών Γκαγιέ συστήθηκε στον 59χρονο Ολάντ ως μια από τις ηθοποιούς που υποστήριζαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στη διάρκεια της αποτυχημένης προσπάθειάς της να εκλεγεί στην προεδρία της Γαλλίας το 2007.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ανάμεσα στον Ολάντ και την Γκαγιέ, η οποία είναι χωρισμένη και μητέρα δυο παιδιών, υπήρξε έλξη από την πρώτη στιγμή η οποία πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε σχέση. Το ειδύλλιο ατόνησε στη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία και αναθερμάνθηκε πάλι στα μέσα του 2013.

 

Οι τελευταίες αποκαλύψεις έρχονται στο φως ενώ η Βαλερί Τριερβελέρ παραμένει για δεύτερη εβδομάδα σε νοσοκομείο του Παρισιού όπου εισήχθη με κατάθλιψη μετά τις πρώτες αποκαλύψεις.

Συνεργάτες της στο προεδρικό μέγαρο δήλωσαν ότι η 48χρονη πρώτη κυρία έχει υποστεί “σοκ”.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη ο Ολάντ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και η Τριερβελέρ περνούν “δύσκολες στιγμές” και υποσχέθηκε να ξεκαθαρίσει τη σχέση τους πριν από την επίσημη επίσκεψή του στις ΗΠΑ, στις 11 Φεβρουαρίου.

Ο Ολάντ αρνήθηκε να σχολιάσει το ίδιο το δημοσίευμα του Closer, τονίζοντας ότι οι ιδιωτικές υποθέσεις πρέπει να επιλύονται ιδιωτικά.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα