Δεν παντρεύτηκε τον άντρα της επειδή έβλεπε πορνό και ο κόσμος τρελάθηκε

Δεν παντρεύτηκε τον άντρα της επειδή έβλεπε πορνό και ο κόσμος τρελάθηκε

Η Claire Dalton αποφάσισε να μην παντρευτεί τον αρραβωνιαστικό της μια βδομάδα πριν τον γάμο και οι χρήστες του διαδικτύου έχουν κάτι να της πουν

Η 21χρονη Claire Dalton ήταν έτοιμη να παντρευτεί τον επί τέσσερα χρόνια σύντροφό της και αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο μια βδομάδα πριν το μυστήριο.

Ο λόγος;

Ανακάλυψε στο ιστορικό του κινητού του αρραβωνιαστικού της ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο. Όπως έγραψε δε στο Love What Matters για τη σχέση της που τελείωσε πριν ένα χρόνο, ήθελε να βασίζεται “στους νόμους του Θεού” και να είναι “αληθινή και αγνή”.

Η Dalton που είναι δηλωμένη πιστή της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών (οι αποκαλούμενοι Μορμόνοι που πλέον δεν θέλουν να λέγονται Μορμόνοι) προετοίμαζε όπως αναφέρει τον γάμο της επί έξι μήνες. Όλα αυτά μέχρι να τσεκάρει το ιστορικό του μέλλοντα άντρα της.

Ο σύντροφός της αρνήθηκε την… δική του εμπλοκή, λέγοντας πως είχε δανείσει το κινητό στον αδερφό του, ωστόσο όπως αναφέρει η νεαρή, στη συνέχεια παραδέχθηκε την “ενοχή” του λέγοντάς της, “ναι εγώ ήμουν. Έχω πρόβλημα”.

Και συνεχίζει η νεαρή στο κείμενό της: “Στην αρχή νόμιζα πως ήταν αστείο. Δεν μπορούσα να φανταστώ πως το ζήτημα του εθισμού σε πορνογραφικό υλικό θα έμπαινε στη ζωή μου και θα με επηρέαζε τόσο”. Η απόφασή της ήταν να ακυρώσει την τελετή ενημερώνοντας τους 300 καλεσμένους του ζεύγους.

Όπως δηλώνει, το πρόβλημα δεν ήταν ότι ο σύντροφός της έβλεπε πορνό, αλλά ότι της έκρυβε τη συνήθειά του. “Ζούσα με έναν άγνωστο και όχι με εκείνον που νόμιζα πως ήξερα. Δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να τον αντικρίζω σκεπτόμενη ότι μπορεί να μου κρύβει κι άλλα πράγματα. Ήθελα μόνο μια ειλικρινή σχέση”, γράφει η 21χρονη.

“Ο εθισμός στην πορνογραφία δεν επηρεάζει μόνο εσένα. Επηρεάζει και όλους γύρω σου. Υπάρχουν εκατοντάδες στατιστικές που δείχνουν πόσο επιβλαβής είναι η πορνογραφία για το μυαλό του ανθρώπου, τις σχέσεις του και τον κόσμο όλο. Δεν υπάρχει τίποτα φυσικό και υγιές σχετικά με το πορνό. Το να λέει κανείς πως “όλοι οι άντρες βλέπουν πορνό” είναι σαν να λέει πως ενδιαφέρονται περισσότερο για τους εαυτούς τους και λιγότερο για τη γυναίκα τους, τα παιδιά και την οικογένεια. Δεν ήταν δική μου δουλειά να τον συνεφέρω”, αναφέρει η Claire Dalton.

Όπως είναι ευκόλως αντιληπτό, το κείμενο της Claire δεν τα… “πήγε” και πολύ καλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι περισσότεροι την κατηγόρησαν για πουριτανισμό ενώ ένας χρήστης έγραψε χαρακτηριστικά:

“Ενώ νομίζει πως τα πηγαίνει πολύ καλά με τη Βίβλο και τη θρησκεία, δεν έχει μάθει τι σημαίνει συγχώρεση”, ενώ άλλος έγραψε πως η νεαρή σε καμία περίπτωση δεν εφαρμόζει με την ανάρτησή της το χριστιανικό “Μή κρίνετε, ίνα μη κριθήτε”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα