Δίκη Γουάινστιν: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η Τζέσικα Μαν – “Ούρησε πάνω μου”

Δίκη Γουάινστιν: Κατέρρευσε στο δικαστήριο η Τζέσικα Μαν – “Ούρησε πάνω μου”
Youtube

Σοκαριστικές λεπτομέρειες αποκάλυψε η 34χρονη ηθοποιός που κατηγορεί τον Γουάινστιν για βιασμό. Έπειτα από άνευ προηγουμένου επίθεσης της δικηγόρου του λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς.

Η ηθοποιός Τζέσικα Μαν που κατηγορεί τον γνωστό παραγωγό ταινιών του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουάινστιν για βιασμό το 2013, αποκάλυψε σήμερα σε κατάθεσή της σε δικαστήριο της Νέας Υόρκης, πως κατά τη διάρκεια συναινετικού σεξ, εκείνος ούρησε πάνω της.

Η δικηγόρος του Αμερικανού παραγωγού, Ντόνα Ροτούνο, που ειδικεύεται στην υπεράσπιση κατηγορουμένων για σεξουαλικές επιθέσεις, χαρακτήρισε την Μαν, που είναι μία από τις δύο βασικές μάρτυρες, “δειλή και αλλοπρόσαλλη”, περιγράφοντάς της ως μια “αποτυχημένη ηθοποιό που είχε συναινετική σχέση με τον Γουάινστιν για να ενισχύσει την άτονη καριέρα της”.

Η Ροτούνο ρώτησε την ηθοποιό εάν το περιστατικό σημειώθηκε στη Νέα Υόρκη ή το Λος Άντζελες. “Πρέπει να έγινε στο Λος Άντζελες, επειδή δεν ούρησε πάνω μου στη Νέα Υόρκη”, απάντησε χαρακτηριστικά η Μαν. “Ξέρω πού ήμασταν με τον Χάρβεϊ. Ήμασταν στο ντους. Ήθελε να κάνει πρώτος ντους, που εμένα με βόλευε, και μου ζήτησε να μπω στο ντους και μετά μου είπε, “Έχεις κάνει ποτέ golden shower;”. Και του είπα, “Όχι”. Και μετά τον ένιωσα να με κατουράει”, πρόσθεσε η Μαν.

Ο τρόπος που η δικηγόρος χειρίστηκε την 34χρονη ηθοποιό προκάλεσε στην Τζέσικα Μαν λυγμούς και δυσκολία στην αναπνοή εξαιτίας των οποίων δεν μπορούσε να συνεχίσει την κατάθεσή της παρά την ολιγόλεπτη διακοπή που διέταξε το δικαστήριο.

Η κρίση πανικού προκλήθηκε όταν η δικηγόρος του Γουάινσταϊν προσπάθησε να δημιουργήσει μια εικόνα ψεύτρας και δολοπλόκου για την ηθοποιό, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα βιασμού δύο φορές από τον παραγωγό του Χόλιγουντ το 2013.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν η Ροτούνο ζήτησε από τη μάρτυρα να διαβάσει ένα γράμμα που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της τον Μάιο του 2014, ένα χρόνο μετά τον φερόμενο βιασμό της από τον Γουάινσταϊν σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης.

Στο γράμμα η Τζέσικα Μαν περιγράφει ότι είχε σεξουαλική επαφή με τον παραγωγό του Χόλιγουντ περιγράφοντας μια – κατά τη γνώμη της – δυσμορφία στα γεννητικά του όργανα.

“Δεν έχει λειτουργικό πέος. Στο κάτω μισό του σώματός του έχει κάποιου είδους επέμβαση ή εγκαύματα”, έγραφε η Μαν.

Στην ίδια επιστολή η ηθοποιός αναφερόταν και σε μια απροσδιόριστη σεξουαλική επίθεση που υπέστη στο παρελθόν.

“Θυμάμαι την ημέρα που συνειδητοποίησα ότι ελέγχω τον κόσμο μου γιατί δέχθηκα σεξουαλική επίθεση”, διάβασε με φωνή που ίσα και ακουγόταν μέσα σε κλάματα. Όταν, δε, η Ροτούνο ρώτησε τη μάρτυρα αν η επίθεση σημειώθηκε «όταν ήσασταν νεώτερη», η Μαν κατέρρευσε.

Η Ροτούνο έχει τη φήμη “άγριας” δικηγόρου όταν έρχεται η στιγμή να εξετάσει μάρτυρες κατηγορίας καθώς στο παρελθόν έχει χάσει μόνο μια υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα