Δική του τηλεοπτική εκπομπή αποκτά ο Ερντογάν

Δική του τηλεοπτική εκπομπή αποκτά ο Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην τουρκική βουλή AP

"Σουλτάνος" τώρα και στην τουρκική τηλεόραση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος θα παρουσιάζει εκπομπή στο κρατικό τουρκικό κανάλι. Τι αναφέρει το σχετικό προεδρικό διάταγμα.

Σαν να μην έφταναν οι υπερεξουσίες που έχει βάσει του νέου τουρκικού συντάγματος, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, θα παρουσιάζει τώρα και τηλεοπτική εκπομπή. Και όμως, πολύ καλά διαβάσατε.

Σύμφωνα με προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο ίδιος την Κυριακή, ο Τούρκος πρόεδρος θα αποκτήσει σύντομα 30λεπτη τηλεοπτική εκπομπή στο κρατικό τουρκικό κανάλι ΤRT κατά την οποία, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα της εφημερίδας Sozcu θα επεξηγούνται οι δραστηριότητες του προέδρου “μαζί με τα οφέλη, τις μεθόδους και τις αρχές του”.

Το διάταγμα προβλέπει επίσης ότι η εν λόγω εκπομπή, η οποία θα ακούγεται και στο κρατικό ραδιόφωνο δεν θα επιδιώκει την απόκτηση πολιτικού πλεονεκτήματος για τον πρόεδρο αλλά θα είναι περισσότερο “θεσμική”. Όπως και να έχει πάντως, οι Τούρκοι πολίτες θα βλέπουν σε λίγες ημέρες τον πρόεδρο της σε δική του τηλεοπτική εκπομπή με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα