Δικηγόρος θέλει να παντρευτεί τη 16χρονη κόρη του Obama και προσφέρει ζώα σαν προίκα

Δικηγόρος θέλει να παντρευτεί τη 16χρονη κόρη του Obama και προσφέρει ζώα σαν προίκα

Νεαρός δικηγόρος από την Κένυα προσφέρει στον πρόεδρο Ομπάμα 150 ζώα για να παντρευτεί την κόρη του, τη 16χρονη Μαλία.

Ένας δικηγόρος από την Κένυα πρότεινε στον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα να του δώσει για... προίκα 50 αγελάδες, 70 πρόβατα και 30 κατσίκες προκειμένου να παντρευτεί την 16χρονη κόρη του, τη Μαλία.

Ο νεαρός δικηγόρος Φέλιξ Κιπρόνο εξήγησε στην εφημερίδα The Nairobian ότι "ενδιαφέρεται" για τη Μαλία από το 2008. Την εποχή εκείνη ο Ομπάμα δεν ήταν ακόμη πρόεδρος, καθώς ήταν σε εξέλιξη η προεκλογική εκστρατεία του, ενώ η μεγαλύτερη κόρη του ήταν μόλις 10 ετών.

"Για να σας τα πω όλα, δεν έχω βγει με καμία από τότε και δεσμεύθηκα να της είμαι πιστός. Το είπα στην οικογένειά μου και είναι έτοιμοι να με βοηθήσουν" προκειμένου να μαζέψει το "τίμημα" της νύφης, συνέχισε.

Μάλιστα ο νεαρός δικηγόρος έχει και σχέδιο προκειμένου να ζητήσει από κοντά το χέρι της Μάλια. Ο Φέλιξ ελπίζει ότι ο πρόεδρος Ομπάμα θα συνοδεύεται από τη κόρη του όταν θα επισκεφθεί την Κένυα, τον Ιούλιο, καθώς σχεδιάζει να ζητήσει τότε το χέρι της. Ο πατέρας του Αμερικανού προέδρου ήταν Κενυάτης ενώ η γιαγιά του, που έχει ξεπεράσει τα 90, ζει ακόμη και σήμερα στο Κογκέλο, στη δυτική Κένυα.

"Κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι μ' ενδιαφέρουν τα χρήματα της οικογένειας (Ομπάμα), όμως δεν συμβαίνει αυτό. Η αγάπη μου είναι αληθινή", διαβεβαίωσε ο Φέλιξ.

Όπως είπε, θέλει "να ζήσει απλά" αν καταφέρει τελικά να κερδίσει τη Μαλία. "Θα της μάθω πώς να φροντίζει τις αγελάδες, να μαγειρεύει το ουγκάλι (σ.σ. ένα είδος χυλού από καλαμπόκι) και να ετοιμάζει το μουρσίκ (παραδοσιακό ξινόγαλα) όπως όλες οι γυναίκες (της φυλής) Καλεντζίν", διευκρίνισε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network