Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Ψήφισε ο Ντιμιτρόφ

Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Ψήφισε ο Ντιμιτρόφ

"Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το δημοψήφισμα για να επιλέξουν οι πολίτες να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά, προς την ΕΕ, το ΝΑΤΟ" δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο.

Περίπου στις 09:30 έριξε την ψήφο του στο κρίσιμο δημοψήφισμα της Κυριακής ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, ο οποίος μάλιστα έχει σήμερα και τα γενέθλια του.

Βγαίνοντας από το εκλογικό κέντρο, ο κ. Ντιμιτρόφ είπε: «Οι πολιτικοί μιλήσαμε και αναλύσαμε τις θέσεις μας. Σήμερα είναι η μέρα που μιλάνε οι πολίτες. Και οι πολίτες μιλούν όταν ψηφίζουν. Ελπίζω ότι θα είναι μια ήρεμη δημοκρατική διαδικασία. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία αυτό το δημοψήφισμα για να επιλέξουν οι πολίτες να προχωρήσουμε επιτέλους μπροστά, προς την ΕΕ, το ΝΑΤΟ.»

«Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Μακεδονία και μια ευκαιρία να δείξουμε ότι η περιοχή μπορεί να δημιουργήσει μέλλον και όχι μόνο διαφωνίες. Είναι μια μεγάλη μέρα για τη Μακεδονία και για τη φιλία μας με τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και όλους τους γείτονές μας. Είμαι αισιόδοξος και ενθουσιασμένος σήμερα. Είναι και τα γενέθλια μου όποτε θεωρώ πως πρόκειται για καλό οιωνό» συνέχισε.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για το δημοψήφισμα στην πΓΔΜ μέσα από τη Live blog πλατφόρμα του News 24/7

Δημοψήφισμα στα Σκόπια: Ψήφισε ο Ντιμιτρόφ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό, Δημοψήφισμα στα Σκόπια, Σκόπια
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έτσι πηγαίνουν στις κάλπες οι Σκοπιανοί

Δήμαρχος Σκοπίων: "Ή γινόμαστε Βόρεια Μακεδονία, ή Βόρεια Κορέα"

SHARE:

24Media Network