Δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι ο Γουάινσταϊν αυνανίστηκε μπροστά της

Δημοσιογράφος καταγγέλλει ότι ο Γουάινσταϊν αυνανίστηκε μπροστά της
Harvey Weinstein attends the "Reservoir Dogs" 25th anniversary screening during the 2017 Tribeca Film Festival on Friday, April 28, 2017, in New York. (Photo by Charles Sykes/Invision/AP) AP

Όπως υποστηρίζει η Lauren Sivan πριν από μια δεκαετία τη στρίμωξε στην κουζίνα του εστιατορίου του

Μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση απ’ τον παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις των Αντζελίνα Τζολί και Γκουίνεθ Πάλτροου, που ήρθαν να προστεθούν σε αρκετές άλλες, η δημοσιογράφος Lauren Sivan, που εργάζεται στην τηλεόραση, κατήγγειλε ότι πριν από μια δεκαετία είχε πέσει επίσης θύμα των ορέξεων του.

Συγκεκριμένα, η Sivan που τότε εργαζόταν ως παρουσιάστρια ειδήσεων σε ένα τοπικό συνδρομητικό κανάλι, υποστήριξε ότι την στρίμωξε σε ένα εστιατόριο, που ήταν κλειστό προς το κοινό, και αυνανίστηκε μπροστά της μέχρι που έφτασε στην κορύφωση.

Σοκαρισμένη εκείνη, όπως δήλωσε στη Huffington Post μίλησε για το περιστατικό μόνο σε κάποιους φίλους και κράτησε το στόμα της γενικά κλειστό, γιατί βρισκόταν σε μακροχρόνια σχέση και φοβόταν την επιρροή του πανίσχυρου Γουάινσταϊν στα media.

Το περιστατικό συνέβη ένα βράδυ που η Sivan συνάντησε τον Γουάινσταϊν και άλλους στο Cipriani, ένα φημισμένο ιταλικό εστιατόριο στο Μανχάταν. Στη συνέχεια πήγαν μαζί με την παρέα σε ένα κουβανέζικο club, όπου ο κατηγορούμενος ήταν μέτοχος.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, ο Γουάινσταϊν της πρότεινε να την ξεναγήσει στο εστιατόριο του, το Cafe Socialista. Εκείνη δέχθηκε με ενδοιασμούς και κατέβηκαν στον κάτω όροφο. Την οδήγησε στην κουζίνα που ήταν κλειστή εκείνη την ώρα, και βρίσκονταν μόνο δύο εργαζόμενοι που καθάριζαν. Τότε τους είπε να φύγουν για να έχει ελεύθερο το πεδίο δράσης και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.

Μαζί της στο μαγαζί ήταν και μια φίλη που κάποια στιγμή ανησύχησε και σκέφτηκε να πάει να την βρει. Τότε ένας μπράβος την σταμάτησε στις σκάλες που οδηγούσαν στο εστιατόριο, αλλά τελικά της επέτρεψε να προχωρήσει. Όταν πια κατέβηκε τους βρήκε να φεύγουν απ’ την κουζίνα.

Με πληροφορίες από Huffington Post

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα