Δολοφονία-σοκ Κολομβιανής δημοσιογράφου on camera. Διερευνούσε τα καρτέλ ναρκωτικών

Δολοφονία-σοκ Κολομβιανής δημοσιογράφου on camera. Διερευνούσε τα καρτέλ ναρκωτικών

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε η 25χρονη, Flor Alba Nunez Vargas, δημοσιογράφος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κολομβίας. Το περιστατικό κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας (Vid)

Η 25χρονη δημοσιογράφος Flor Alba Nunez Vargas δολοφονήθηκε εν ψυχρώ την ώρα που έμπαινε στα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού, στον οποίο εργαζόταν. Η στιγμή της εκτέλεσης κατεγράφη από κάμερα ασφαλείας και δόθηκε στη δημοσιότητα από την αστυνομία της Κολομβίας η οποία αναζητά τον δράση.

Η Nunez Vargas είχε πρόσφατα δεχθεί απειλές για τη ζωή της στον λογαριασμό της στο Facebook. Το τελευταίο διάστημα διερευνούσε το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών της χώρας της και τα καρτέλ την είχαν βάλει στο στόχαστρο τους.

Πρόσφατα είχε κάνει ρεπορτάζ και για το εμπόριο λευκής σαρκός.

Η στιγμή της δολοφονίας της που κάνει τον γύρο του πλανήτη:

Η αστυνομία, με επίσημη ανακοίνωση της, ζητάει από το κοινό να συνδράμει στην ανεύρεση στοιχείων για τον δολοφόνο, προσφέροντας μάλιστα υψηλό χρηματικό ποσό για όποιον δώσει πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητά του.

Μέχρι τώρα έχουν συλληφθεί επτά άτομα που ενδεχομένως έχουν σχέση με τον δράστη, ανάμεσα τους και ο δήμαρχος της πόλης Martinopole όπου ζούσε η άτυχη δημοσιογράφος.

Στην ίδια περιοχή εκτελέστηκε πριν έναν μήνα ο ρεπόρτερ Gleydson Carvalho που διερευνούσε τη διαφθορά στην Κολομβία.

Πηγή: dailystar

SHARE:

24Media Network