Δολοφονία στην Times Square: Πυροβόλησε άνδρα στο κεφάλι και διέφυγε

Δολοφονία στην Times Square: Πυροβόλησε άνδρα στο κεφάλι και διέφυγε
Police secure Eighth Avenue outside the Port Authority Bus Terminal following an explosion near New York's Times Square on Monday, Dec. 11, 2017. Police said a man with a pipe bomb strapped to him set off the crude device in an underground passageway under 42nd Street between Seventh and Eighth Avenues. (AP Photo/Chuck Zoeller) AP

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στην πόλη της Νέας Υόρκης για τον εντοπισμό του δράστη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό στην πόλη της Νέας Υόρκης μετά τον θάνατο ενός άνδρα, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στην Times Square τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο δράστης διαφεύγει της σύλληψης. Η δολοφονία αυτή λαμβάνει χώρα, μόλις μερικές ημέρες, πριν η διάσημη πλατεία καλυφθεί από ένα εκατομμύριο κόσμου για την έλευση της νέας χρονιάς.

Ο ένας και μοναδικός πυροβολισμός έπεσε στις 4 το πρωί, έξω από γνωστό μπαρ της περιοχής. Σύντομα με την αστυνομία το περιστατικό δεν σχετίζεται με τρομοκρατία, ούτε πρόκειται για τυχαία επίθεση και αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως δολοφονία.

Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν λατινοαμερικάνοι. Όπως ανέφερε μάρτυρας στο NBC, ο φόνος πραγματοποιήθηκε μετά από λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών, όμως άλλος μάρτυρας ανέφερε πως δεν υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο ανδρών και πως το θύμα δέχτηκε τη σφαίρα βγαίνοντας από το μπαρ.

Πηγή: Time Φωτογραφία:AP Photo/Chuck Zoeller

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα