Δολοφονήθηκε η διάσημη πιανίστα Ναταλια Στρέλτσενκα

default image

Σοκ στο Μάντσεστερ. Νεκρή στο σπίτι της βρέθηκε η 38χρονη πιανίστα Ναταλία Στρέλτσενκα. Έφερε τραύματα στο κεφάλι και στο λαιμό. Ποιος θεωρείται ύποπτος για τη δολοφονία της

Η Νατάλια Στρέλτσενκα, 38 ετών, διεθνούς φήμης πιανίστα ρωσικής καταγωγής που είχε πάρει τη νορβηγική υπηκοότητα, ανακαλύφθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, ανακοίνωσε η αστυνομία χθες Δευτέρα.

Απεβίωσε την Κυριακή εξαιτίας τραυμάτων που υπέστη στο κεφάλι και στον λαιμό μετά από επίθεση εναντίον της στο σπίτι της στο Μάντσεστερ, στη βορειοδυτική Βρετανία. Ένας άνδρας 48 ετών, σε βάρος του οποίου υπάρχουν υποψίες ότι διέπραξε τη δολοφονία, συνελήφθη, ανέφερε η βρετανική αστυνομία. Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ πρόκειται για τον σύζυγό της Τζον Μάρτιν.

Η πιανίστρια είχε παίξει σε συναυλιακούς χώρους κύρους όπως το Wigmore Hall του Λονδίνου, το Carnegie Hall της Νέας Υόρκης και το Franzosischer Dom του Βερολίνου. Ο επιθεωρητής Φιλ Ριντ της αστυνομίας του Μάντσεστερ τόνισε ότι οι ερευνητές είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία.

Η Νατάλια Στρέλτσενκα είχε κάνει το ντεμπούτο της σε ηλικία 12 ετών στη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης. Αναμενόταν να δώσει συναυλίες τους επόμενους μήνες στη Νορβηγία, στη Γαλλία και στη Βρετανία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα