Έφηβη έστειλε κατά λάθος μήνυμα στον φίλο της ότι τον απάτησε και κρεμάστηκε

Έφηβη έστειλε κατά λάθος μήνυμα στον φίλο της ότι τον απάτησε και κρεμάστηκε

Η 17χρονη προόριζε το μήνυμα για φίλο της αλλά αυτό κατέληξε στον 20χρονο, με τον οποίο είχαν διετή σχέση. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε νεκρή

Τέλος στη ζωή της έδωσε μια 17χρονη στην Αγγλία μετά την κατά λάθος αποστολή στον φίλο της μηνύματος, με το οποίο αποκάλυπτε ότι τον απάτησε, όπως έγινε γνωστό κατά την ανακριτική διαδικασία την Παρασκευή.

Η κοπέλα προόριζε το εν λόγω μήνυμα στο Snapchat να το στείλει σε έναν φίλο της αλλά τελικά αυτό πήγε στον 20χρονο με τον οποίο είχε σχέση για δύο χρόνια. Όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, του ζήτησε συγγνώμη και του είπε ότι το μήνυμα "δεν ήταν γι' αυτόν" ενώ του έστειλε ένα μακροσκελές κείμενο με το οποίο έδινε εξηγήσεις.

ADVERTISING

Ο 20χρονος δήλωσε στις αρχές ότι το τελευταίο μήνυμα τον ανησύχησε και προσπάθησε να την πάρει τηλέφωνο, αλλά αυτή δεν απαντούσε. Έτσι ειδοποίησε την αστυνομία και μέσω του Snapchat εντόπισε πού βρισκόταν η κοπέλα. Όταν η αστυνομία έφτασε, η 17χρονη ήταν νεκρή. Είχε απαγχονιστεί.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι είχε πάρει κοκαΐνη ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, μετά από έξοδο με φίλους. Κατά την ανακριτική διαδικασία έγινε, επίσης, γνωστό ότι είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών και ότι είχε πει στο παρελθόν στον 20χρονο ότι ήθελε να αυτοκτονήσει.

(Πηγή: Guardian)

SHARE:

24Media Network