Έκλεψαν τα μετάλλια ανδρείας βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Έκλεψαν τα μετάλλια ανδρείας  βετεράνου του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
PHOTOGRAPH: METROPOLITAN POLICE/

Ανήμερα της 70ης επετείου της απόβασης στη Νορμανδία, έκλεψαν τα μετάλλια ανδρείας ενός βετεράνου του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου

Η βρετανική αστυνομία απηύθυνε έκκληση την Κυριακή για πληροφορίες σχετικά με ένα ψευτο-υπάλληλο της εταιρείας ύδρευσης ο οποίος έκλεψε τα στρατιωτικά μετάλλια ανδρείας ενός 92χρονου βετεράνου του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου ανήμερα της 70ης επετείου της ιστορικής συμμαχικής απόβασης στη Νορμανδία.

Ένας άνδρας που ισχυρίστηκε ότι είναι υπάλληλος της εταιρείας ύδρευσης πήγε στο σπίτι του υπερήλικα πρώην στρατιώτη στο βόρειο Λονδίνο και ζήτησε να μπει μέσα για να ελέγξει την πίεση του νερού, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Το ίδιο βράδυ, ο βετεράνος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου αντιλήφθηκε ότι πολλά από τα πράγματα στο σπίτι του είχαν μετακινηθεί και διαπίστωσε ότι είχαν κλαπεί έντεκα στρατιωτικά παράσημα ανδρείας, ανακοίνωσε η Σκότλαντ Γιάρντ.

Ο 92χρονος βρετανός βετεράνος, είχε υπηρετήσει στις τάξεις των γρεναδιέρων κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και περνούσε τον περισσότερο χρόνο του στην Ιταλία και τη Βόρεια Αφρική.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network