Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου - Μικρός αριθμός τραυματιών

Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου
Έκρηξη στο μετρό του Λονδίνου AP

Αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής τα αίτια της έκρηξης, που σημειώθηκε στον σταθμό Σάουθγκεϊτ του μετρό. "Μάλλον δεν σχετίζεται με τρομοκρατία" ανακοίνωσαν οι αρχές

Μια "μικρή έκρηξη" σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στον σταθμό Σάουθγκεϊτ του μετρό, στο βόρειο Λονδίνο και η βρετανική αστυνομία κάλεσε τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή αυτή.

Η αστυνομία έχει κλείσει τον σταθμό και ανακοίνωσε ότι ερευνάται ένα "ύποπτο δέμα" που βρέθηκε στην περιοχή. Περίπου μία ώρα μετά την έκρηξη, δεν είχαν αναφερθεί σοβαροί τραυματισμοί.

"Οι έρευνες συνεχίζονται για να καθοριστεί η αιτία της μικρής έκρηξης", ανέφερε η Μητροπολιτική Αστυνομία στο Twitter.

Η έκρηξη είναι "μάλλον απίθανο" να σχετίζεται με τρομοκρατία, ανακοίνωσε η αστυνομία. "Η έρευνα συνεχίζεται αλλά δεν πιστεύουμε ότι σχετίζεται με τρομοκρατία αυτήν την ώρα", ανέφεραν μέσω του Twitter οι αστυνομικές αρχές.

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν εξάλλου μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης ότι τους ζητήθηκε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους ενώ σε άλλους δόθηκαν οδηγίες να παραμείνουν μέσα στα εστιατόρια και τα καταστήματα που βρίσκονται κοντά στον σταθμό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομία, ένας "μικρός αριθμός" ανθρώπων δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες επί τόπου μετά την έκρηξη αυτή, τα αίτια της οποίας παραμένουν αδιευκρίνιστα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία, έκρηξη

ADVERTISING

SHARE: