Έκρηξη στον αέρα: Δύο νέα βίντεο δείχνουν το πριν και το μετά σε μία πτήση τρόμου

Έκρηξη στον αέρα: Δύο νέα βίντεο δείχνουν το πριν και το μετά σε μία πτήση τρόμου
Ο κινητήρας που εξερράγη στην μοιραία πτήση της Southwest Airlines AP

Ένα ακόμη βίντεο που τράβηξε επιβάτης της μοιραίας πτήσης της Southwest Airlines στις ΗΠΑ δείχνει τις στιγμές αγωνίας που έζησαν οι επιβαίνοντες μετά την έκρηξη του κινητήρα που προκάλεσε αποσυμπίεση στην καμπίνα και το θάνατο μιας γυναίκας. Προβληματισμό προκαλεί και βίντεο που παρουσιάζει αντίστοιχο πρόβλημα σε παλαιότερη πτήση της ίδιας εταιρείας

Το νέο βίντεο από την πτήση του τρόμου της αμερικανικής αεροπορικής εταιρείας, δείχνει τους επιβάτες να προσπαθούν να προσαρμόσουν στα πρόσωπά τους τις μάσκες οξυγόνου που έχουν πέσει πάνω τα κεφάλια τους μετά την έκρηξη του κινητήρα και πριν το αεροπλάνο πραγματοποιήσει αναγκαστική προσγείωση στη Φιλαδέλφεια.

Σημειώνεται από την έκρηξη τραγικό θάνατο βρήκε μια γυναίκα που την “ρούφηξε” σχεδόν το παράθυρο του αεοροσκάφους που έσπασε λόγω της αποσυμπίεσης της καμπίνας, ενώ τραυματίστηκαν επτά ακόμη άτομα.

Προβληματισμό προκαλεί ωστόσο ένα ακόμη βίντεο που τραβήχτηκε προ μηνών σε αεροσκάφος του ίδιου τύπου της Southwest Airlines και στο οποίο εμφανίζεται ο κινητήρας να έχει πιάσει φωτιά, ενώ ακούγονται και οι εκρήξεις. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος που εκτελούσε την πτήση Σ. Λέικ προς Λος Άντζελες είχε καταφέρει να προσγειωθεί χωρίς πρόβλημα στον προορισμό του, παρά τον πανικό που είχε προκληθεί στους επιβάτες οι οποίοι και είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα