Τρόμος στον άερα: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά την έκρηξη του κινητήρα – Μία νεκρή

Τρόμος στον άερα: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου μετά την έκρηξη του κινητήρα – Μία νεκρή
Τρόμος στον αέρα από αναγκαστική προσγείωση στη Φιλαδέλφεια AP

Πανικός επικράτησε κατά τη διάρκεια πτήσης της αεροπορικής εταιρείας Southwest Airlines, καθώς η έκρηξη του κινητήρα προκάλεσε αποσυμπίεση της καμπίνα. Επιβάτης παραλίγο να "εκτοξευθεί" στο κενό. Μία νεκρή και αρκετοί τραυματίες

Αναγκαστική προσγείωση στη Φιλαδέλφεια πραγματοποίησε ένα Being 737-700 της εταιρείας Southwest Airlines με 149 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο Νέα Υόρκη – Ντάλας. Η αποσυμπίεση που προκλήθηκε στην καμπίνα μετά την έκρηξη του κινητήρα, που είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει ένα παράθυρο, είχε ως αποτέλεσμα οι επιβαίνοντες να ζήσουν τραγικές στιγμές μέχρι να προσγειωθούν. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι υπάρχει μία νεκρή και επτά τραυματίες, χωρίς να γίνουν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μια γυναίκα κινδύνεψε να βρεθεί στο κενό όταν τη “ρούφηξε” το σπασμένο παράθυρο και την τράβηξαν πίσω στην άτρακτο του αεροσκάφους οι υπόλοιποι επιβάτες.

Ο κόσμος μέσα στο αεροπλάνο, όπως ήταν επόμενο, έκλαιγε, προσευχόταν και ζούσε τον απόλυτο πανικό. Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικράτησε είναι το βίντεο που ανέβασε στο Facebook ένας από τους επιβάτες κάνοντας live μετάδοση της φρίκης που ζούσε. Ο ίδιος εμφανίζεται έντρομος να περιγράφει ότι κάτι συμβαίνει και το αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση, ενώ φορά την μάσκα οξυγόνου, αλλά και να περιγράφει το πως η γυναίκα που καθόταν πιο πίσω του κόντεψε να βρεθεί εκτός αεροπλάνου και σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία των συνεπιβατών της.

Ο κινητήρας που εξερράγη AP

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα