Έλον Μασκ: Ανέβασε φωτογραφία όπου καπνίζει κάνναβη και προειδοποιεί το Twitter

Έλον Μασκ: Ανέβασε φωτογραφία όπου καπνίζει κάνναβη και προειδοποιεί το Twitter
Ο Έλον Μασκ AP

Ο Έλον Μασκ καπνίζει κάνναβη και προειδοποιεί ότι θα "ανάψει" τα ΔΣ του Twiiter. Τι έγραψε στο Twitter.

Ο Έλον Μασκ ξεκίνησε με χιουμοριστική διάθεση την ενασχόλησή του με το Twitter, ανεβάζοντας σήμερα φωτογραφία του όπου καπνίζει κάνναβη, με την “προειδοποίηση” ότι έτσι θα είναι από εδώ και πέρα οι συνεδριάσεις των ΔΣ του Twitter.

Ο νέος μεγαλομέτοχος της εταιρείας μοιράστηκε μια εικόνα του να καπνίζει κάνναβη στο podcast του Joe Rogan, μαζί με τις λέξεις “Η επόμενη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Twitter θα ανάψει”.

Ο Έλον Μασκ διορίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter αυτή την εβδομάδα, αμέσως μετά την είδηση της αγοράς σχεδόν του 10 τοις εκατό της εταιρείας.

Σε άλλη ανάρτηση, λίγο νωρίτερα, μοιράστηκε μια άλλη δημοφιλή εικόνα στην οποία αστειευόταν ότι πουλούσε την αρχική εταιρεία λογισμικού του, Zip2, η οποία οδήγησε στην εισαγωγή νέων χαρακτηριστικών του Twitter.

Από τότε που ο Έλον Μασκ έγινε ο μεγαλύτερος μέτοχος του Twitter και ρώτησε τους χρήστες αν ήθελαν ένα κουμπί επεξεργασίας, το Twitter ανακοίνωσε ότι εργάζεται σε μια τέτοια δυνατότητα. Ωστόσο, επέμεινε ότι σχεδίαζε να το κάνει ακόμα και πριν την έλευση του Μασκ.

Τα πρώτα tweets του μετά την αγορά των μετοχών

Τα δύο tweets του είναι μερικές από τις πιο “ουσιαστικές” δημόσιες δηλώσεις του Μασκ σχετικά με το τι “ποντάρει” με τη θέση του στο διοικητικό συμβούλιο του Twitter.

Μετά την ανακοίνωση της αγοράς του από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ, έγραψε στο Twitter μόνο «oh hi lol». Αμέσως μετά, δημοσίευσε μια δημοσκόπηση ρωτώντας τους χρήστες εάν ήθελαν ένα κουμπί επεξεργασίας, με την πλειοψηφία να απαντά ότι το έκαναν.

Την Τρίτη, ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter, Παράγ Αγκραβάλ, δημοσίευσε ότι ο Μασκ θα ενταχθεί στο συμβούλιο του Twitter. «Μέσα από συνομιλίες με τον Έλον τις τελευταίες εβδομάδες, ήταν σαφές για εμάς ότι θα έδινε μεγάλη αξία στο διοικητικό μας συμβούλιο», έγραψε.

Ο Μασκ απάντησε σε αυτή την ανάρτηση, λέγοντας ότι «ανυπομονεί να συνεργαστεί με το συμβούλιο και το Twitter για να κάνει σημαντικές βελτιώσεις τους επόμενους μήνες!».

Αλλά πέρα από αυτές τις δηλώσεις, τα σχέδια του Μασκ για το σημαντικό μερίδιο του στο Twitter και την επιρροή του σε αυτό παραμένουν ακόμη μυστήριο. Έχει δώσει ελάχιστες ενδείξεις για το τι ακριβώς υπάρχει στο μυαλό του και κρύβεται πίσω από την αγορά των μετοχών και το τι σκοπεύει να κάνει με αυτές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα