Ελβετία: “Χιόνισε” κακάο, μετά από πρόβλημα σε εργοστάσιο σοκολάτας

Ελβετία: “Χιόνισε” κακάο, μετά από πρόβλημα σε εργοστάσιο σοκολάτας
Twitter @olten

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή της Ελβετίας. Πρόβλημα στο σύστημα εξαερισμού σε εργοστάσιο σοκολάτας είχε σαν αποτέλεσμα να "χιονίσει" κακάο.

Ένα περιστατικό που έλαβε χώρα σε πόλη της Ελβετίας σε ένα εργοστάσιο σοκολάτας θυμίζει πλάνο βγαλμένο από την ταινία “Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας”.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian, οι κάτοικοι της γειτονιάς που βρίσκεται το εργοστάσιο παραγωγής σοκολάτας της εταιρείας Lindt, στο Olten, μεταξύ Ζυρίχης και Βασιλείας, βγαίνοντας από τα σπίτια τους με έκπληξη αντίκρισαν να “χιονίζει” μόρια από κακάο, έπειτα από πρόβλημα του συστήματος εξαερισμού στο εργοστάσιο.

Η εταιρεία Lindt & Spruengli επιβεβαίωσε την Τρίτη ότι υπήρχε ένα μικρό ελάττωμα στον εξαερισμό.

Σε συνδυασμό με ισχυρούς ανέμους την Παρασκευή το πρωί, η σκόνη σοκολάτας απλώθηκε γύρω από το εργοστάσιο, αφήνοντας μία καλή στρώση από κακάο παντού.

Η εταιρεία ανέφερε ότι ένα αυτοκίνητο καλύφθηκε από κακάο και γι’ αυτό τον λόγο προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα καθαρισμού του.

Οι εργασίες του εργοστασίου συνεχίζονται κανονικά, ενώ η εταιρεία διαβεβαίωσε τους κατοίκους της γειτονιάς πως τα σωματίδια είναι εντελώς ακίνδυνα για τους ίδιους αλλά και για το περιβάλλον.

Το σύστημα εξαερισμού έχει πλέον επισκευαστεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα