Emani: Νεκρή στα 22 της η γνωστή τραγουδίστρια

Emani: Νεκρή στα 22 της η γνωστή τραγουδίστρια
Νεκρή η τραγουδίστρια Emani Instagram

Την τελευταία της πνοή άφησε η γνωστή τραγουδίστρια Emani, μετά από ένα τραγικό δυστύχημα. Υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τη σώσουν.

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 22 μόλις ετών άφησε την περασμένη Δευτέρα η R&B τραγουδίστρια Emani μετά από ένα τραγικό δυστύχημα, το οποίο της στοίχισε τη ζωή.

Την είδηση του θανάτου της γνωστοποίησε ο μάνατζέρ της στο People, την οποία επιβεβαίωσε η οικογένειά της με επίσημη ανακοίνωση, χωρίς ωστόσο να δοθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δυστύχημα και τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, πάντως, η γνωστή τραγουδίστρια υπέκυψε στα τραύματά της παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

“Η οικογένεια της Emani, με βαριά καρδιά επιβεβαιώνει τον θάνατό της. Η ιατρική ομάδα κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσει στην ζωή. Ωστόσο, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η Emani υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη έπειτα από ένα τραγικό δυστύχημα. Η οικογένειά της ζητά την ιδιωτικότητά της για να θρηνήσει και να τιμήσει την μνήμη του κοριτσιού”.

Η Emani έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τις R&B επιτυχίες της “Feelings” και “Close.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα